PERL Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 BUCURESTI-VELIKO TARNOVO-PAPA ,PLIMBARE SI INAPOI SPRE ACASA........SAMBATA 14 PLECARE PE LA ORA 7-8 CARE VA BAGATI ??? BUCURESTI-VELIKO TARNOVO-PAPA ,PLIMBARE SI INAPOI SPRE ACASA........SAMBATA 14 PLECARE PE LA ORA 7-8 CARE VA BAGATI ??? hai baietii....500 km. intr-o zi.....mult ??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 PERLica da nu ploua in WE asta? Suna tentant ca nu am mai fost de un an pe acolo si tre sa ma intaln cu niste prieteni din sofia. si sunt vreo 360 din Buc round trip, nu e mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 AM TOT STUDIAT VREME SI "IN JOS" NU PLOUA,SAU PUTIN .......AM FACUT 500 PE PLOAIE TORENTIALA ASA CA 360....MERJE SI MAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carpanosul Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 AM TOT STUDIAT VREME SI "IN JOS" NU PLOUA,SAU PUTIN .......AM FACUT 500 PE PLOAIE TORENTIALA ASA CA 360....MERJE SI MAI BINE ma bag si eu, loc de intalnire! ora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Ce e de vazut in zona aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 da si tu o cautare si ai sa vezi.... eu am fost intr-un team building acolo ..... mancarea este de nota 10 intalnire capatul progresu-dupa zona de intoarcere a tramvaielor-la petrom pe dreapta. cred ca ar fi ok la 8.30 -9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 La ce ora exact plecarea? As baga si eu o tura maine, sper sa nu ploua ca echipament de ploaie nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 la 9 e plecarea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 da si tu o cautare si ai sa vezi.... eu am fost intr-un team building acolo ..... mancarea este de nota 10 intalnire capatul progresu-dupa zona de intoarcere a tramvaielor-la petrom pe dreapta. cred ca ar fi ok la 8.30 -9 cateva detalii , va rog. nu am nicio idee unde e asta. eu vin din bucurestii noi . am programata o iesire la vidraru dar inteleg ca ar aparea ceva probleme cu vremea in acea zona. asa ca m-as reprofila cu voi. in concluzie nu zic sigur ca vin . dar poate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 De la City Mall (intersectie Soseaua Oltenitei cu Soseaua Giurgiului si Calea Serban Voda) mergi pe Soseaua Giurgiului drept pana la capatul tramvaiului. Acolo este o trecere de cale ferata (bariera Progresul), la 100 de m pe dreapta este un Petrom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 ceva concluzii? s-a mai mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 S-a mers f frumos, asfalt in buna parte ok, trafic subtire de tot, vremea super.Cu semnalizarea drumurilor stau vecinii nostri cam prost, tre sa casti ochii mari la indicatoare ca borne kilometrice nu au. Orasul e cochet si curat. Mancarea a fost excelenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate