draku Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 cum ziceam, dupa lupte seculare care au durat vreo 8-9 luni, m-am ales cu o trotineta si un permis cat. A mai jos se vede cum arata cand am luat-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 cum am adus-o de la sibiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 baietii de la sibiu care m-au ajutat sa o pun in masina si carora le multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 momentan e in verificari si teste, schimb ulei, etc... dar cat de curand va iesi pe strada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Faina scula... bafta maxima si asfalt uscat. Ce nu face omu pentru iubirea lui... eu am adus-o cu trenu de la Oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Frumoasa jucarie si cu potential de modificari, dupa cum am vazut la altii... Sa te tina mult si fara reparatii capitale, nici la tine nici la ea.. ps: @ESCU, cum ai dus-o cu trenul? chiar m-ai facut curios..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 8, 2005 Autor Share Postat Iulie 8, 2005 da chiar bre, cum ai adus-o cu trenul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 Raspunsul este simplu: vagon mesagerie. Plata la kilogram (aici m-a cam lovit) Asa am aflat ca Natasha e balshoi... trage pe cantar cu rezervoru gol numai 195 kile. Mai funny a fost la Basarab, trasese personalul cu care a sosit Natasha la peron, am intrat pe pereon cu o Toyota pick-up sa o dam jos din vagon direct in bena. Mecanicu urla la noi: Hai mah mai repede ca mi-au dat semnal verde si noi eram cu motoreta jumate scoasa din vagon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealbu Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 cum ziceam, dupa lupte seculare care au durat vreo 8-9 luni, m-am ales cu o trotineta si un permis cat. A mai jos se vede cum arata cand am luat-o... 198597[/snapback] Bre... frumoasa foc! Din ce spuneai, io credeam ca e mai naspa! Dar pozele astea m-au mai luminat un pic. Hai sa-ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenbiscuitulhipiot Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 cat ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 multam domnu Dan, poate dam o tura impreuna pana nu vine zapada, da' asa la relanti (pt tine... ) nu mai spun cat am dat, ca oricum e mult dupa cate am mai patit cu ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate