memosific Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Oare asa se numeste ce caut eu - moped? Am vazut la discovery channel un "hibrid" : o "bicicleta" cu motor pe doua roti care este condusa in picioare cu un in ghidon in dreptul pieptului, rotile aflandu-se in dreapta si stanga picioarelor, persoana care o conduce in picioare stand pe un suport - cum au TROTINETELE -intre cele doua roti! nu stiu daca ii zice moped sau altfel, in schimb as dori sa stiu cum ii zice daca gresesc! As dori sa pot consulta poze, iar daca il identific ca fiind ceea ce imi doresc, as dori sa imi cumpar unul! daca aveti informatii, indrumari AJUTATI-MA! Tks anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 segway? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 da , segway La asta cred ca se refera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) segway? si eu cred ca despre segway zicea. de cumparat... la noi gasesti mai rar, dar eu am gasit pe ocazii unul. Cam scump. http://www.okazii.ro/catalog/4259647/auto-....html#div_photo Editat Iunie 16, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memosific Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 si eu cred ca despre segway zicea. de cumparat... la noi gasesti mai rar, dar eu am gasit pe ocazii unul. Cam scump. http://www.okazii.ro/catalog/4259647/auto-....html#div_photo Multumesc inca odata. DA, la SEGWAY ma refeream, dar nu ii stiam numele. Daca in tara e greu de achizitionat, in Europa as gasi undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Multumesc inca odata. DA, la SEGWAY ma refeream, dar nu ii stiam numele. Daca in tara e greu de achizitionat, in Europa as gasi undeva? In Europa, doar in Spania cica are dealer. In Franta e vreo 6000 de euro, in Anglia in jur de 4000 de lire, in america, intre 500 si 7000. depinde de model. Mai poti cauta pe E-bay sau pe google. Apropo... e misto o masinarie deasta. Editat Iunie 16, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 enorm de scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 ii pe curent sau benzina? cat prinde? am vz mai de mult o reclama.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 ii pe curent sau benzina?cat prinde? am vz mai de mult o reclama.. e pe baterii, care sunt incarcate normal, de la priza. Are o viteza maxima de 20 de km/h si sunt scumpeeeeee. e fain... te inclini in fata, merg in fata... te inclini in spate, merg in spate, respectiv franeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 e pe baterii, care sunt incarcate normal, de la priza. Are o viteza maxima de 20 de km/h si sunt scumpeeeeee. e fain... te inclini in fata, merg in fata... te inclini in spate, merg in spate, respectiv franeaza. nu poti sa cazi cand te inclini in fata sau spate? nu poti sa cazi cand pui frana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 ON Topic : Nu ai cum sa cazi , e facut cu cap treaba asta. Eu m-am uitat in mall la bacau ca sunt vro 2-3 de-astea la aia de la securitate. Off Topic : la 7000 Euro sau cat e el.. face si de mancare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 nu poti sa cazi cand te inclini in fata sau spate?nu poti sa cazi cand pui frana? de cazut nu cazi ca au un sistem giroscopic care e facut cu cap . nu degeaba e noua tehnologie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate