fressko Postat Octombrie 29, 2003 Share Postat Octombrie 29, 2003 salut, oameni buni vreau sa imi iau un gs 500 e din 1991 si as dori sa aud opiniile voastre despre motorul cu pricina, cu precadere a celor care au asa ceva, au avut sau au mers cu unul (pro-contra, fiabilitate, problemele care apar mai des, etc) mersi mult, Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Octombrie 31, 2003 Share Postat Octombrie 31, 2003 Salutare la toata lumea !!! cine a spus " TOATE DRUMURILE DUC LA ROMA " as stiut el ceva! .. numai ca in cazul meu si al altor camarazi drumul ar duce spre un gs500; am fii recunoscatori daca s-ar gasi cineva sa ne ofere si noua cate-va informatii despre gs ('90-'9*) ..ca sa stim si noi ce ne asteapta! ca oricum ai lua-o drumul tot lung si anevoios ramane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Octombrie 31, 2003 Share Postat Octombrie 31, 2003 e obositoare la viteze mari pentru ca nu are carene. in rest numai de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 31, 2003 Share Postat Octombrie 31, 2003 mai baieti..ce sa zic...m-am dat si eu cu un GS 500..aceeasi parere o am si eu ca la peste 130-140 km/h te cam flutura vantu'.Acu' depinde cam pe unde veti vrea sa mergeti cu el. + oras(gropi..etc)..merge bine ca este elastica + drumuri de munte (acelasi motiv+are garda la sol mai inalta) + consum relativ mic(max. 5%) - devine instabila la viteze mai mari (130-140km/h), pt. ca e necarenata. - 46 CP mie mi se par cam putini... - nu are parbriz sa te apere de vant Daca imi mai aduc aminte de ceva...mai completez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Octombrie 31, 2003 Share Postat Octombrie 31, 2003 merci pt raspunsuri !!! ...46 ppoate ca sunt cam putini pt tine, dar pt mine in nici un caz ... tinand cont ca sunt incepator poate ca debutul pe cei 46 de cai va fi cam fortat ! ... tineti-mi pumnii !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Noiembrie 1, 2003 Share Postat Noiembrie 1, 2003 - nu are parbriz sa te apere de vant Deci din cauza ca nu are carene, dupa un drum mai lung ai sa vezi o dunga verde de musculite pe cracul pantalonilor urmarind exact linia pe care o face bulanul cu rezervorul. si daca la un motor cu parbriz musculitele (ca si curentul de altfel) sunt aruncate pe marginea superioara a castii sau mai sus, in cazul gs-ului te umpli de musculite de la piept in sus. Dar daca treci peste aceste neajunsuri, este distractiv de condus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Salutare GS-istilor cind aveti de gind sa iesiti pe road spuneti ! Am si eu una pe care o visez noaptea ! Sint incepator si poate gasim um master care ne poate da sfaturi practice daca are destule rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate