bachus_21 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Duminica la Reghin concurentii au avut de strabatut un traseu care le-a dat de furca majoritatii.Unii l-au finalizat,unii au abandonat iar cazaturile au fost la ele acasa. Asteptam un spectacol din partea lui Stoichescu,insa conditiile nu i-au permis sa o dea spre acrobatie. /index.php?...t&p=1266956 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Pentru doritorii de poze de la etapa din Reghin si Odorhei,aici: http://picasaweb.google.com/ladislau.takacs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Pe 17 iulie vin la Reghin unde o sa stau vreo 20 de zile. Cam pe unde pe linga Reghin se afla circuitul? La iesirea spre Cluj, Bistrita, Toplita? E adevarat: am un KTM EXC, nu e SX. Dar nu vreau sa ma dau singur prin paduri . Eu o sa fiu cazat la Motel Adra, la intersectia cu drumul spre Sovata. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 Pe 17 iulie vin la Reghin unde o sa stau vreo 20 de zile. Cam pe unde pe linga Reghin se afla circuitul? La iesirea spre Cluj, Bistrita, Toplita? E adevarat: am un KTM EXC, nu e SX. Dar nu vreau sa ma dau singur prin paduri . Eu o sa fiu cazat la Motel Adra, la intersectia cu drumul spre Sovata. Toate bune! La iesirea spre Cluj-Bistrita Inainte de intersectia care imparte drumul catre cele doua directii,pe stanga,este un drum pietruit care duce la circuit.Daca vrei imi dai un PM cu vreo doua zile inainte (sa stiu din timp pentru ca am un program aiurea) si te conduc acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalstian Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Duminica la Reghin concurentii au avut de strabatut un traseu care le-a dat de furca majoritatii.Unii l-au finalizat,unii au abandonat iar cazaturile au fost la ele acasa.Asteptam un spectacol din partea lui Stoichescu,insa conditiile nu i-au permis sa o dea spre acrobatie. /index.php?...t&p=1266956 hehe... vreau sa ma dau si eu cu moto sa ma innoroiesc in halul ala ... dar mai am pana imi iau si enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate