Gim Postat Iulie 10, 2005 Share Postat Iulie 10, 2005 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iulie 10, 2005 Autor Share Postat Iulie 10, 2005 poza 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iulie 10, 2005 Autor Share Postat Iulie 10, 2005 poza 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 parca seamana cu a lui roby :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 da ,e motorul lui Roby,cred ca in noua locatie a barului Cargo. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Da... Ii motoru' lu' Roby shi ii in Cargo, in noua locatzie... Da' atarna acolo pe perete de ceva vreme deja... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iulie 11, 2005 Autor Share Postat Iulie 11, 2005 o sa il vindem pe bucati daca nu se da cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 vreau eu coarnele, roata spate shi rezervorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 hehe----nu imi vine vine sa cred ca dupa atita timp am ajuns sa imi vad si eu simsonelul GIM mersi mult de tot pt poze....esti un domn CU RESPECTE ROBY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 hehe----nu imi vine vine sa cred ca dupa atita timp am ajuns sa imi vad si eu simsonelul 202402[/snapback] Dar care e motivul? Inca regret ca am dat primele motoare. Si care este pretul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Dar care e motivul? Inca regret ca am dat primele motoare. Si care este pretul? 202564[/snapback] motivul e ca roby e in spania, iar motorul e in timishoara nu e de vanzare, GIM a glumit!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate