tiptil Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 se iau de faptul ca ai probleme mari cu gramatica, lucru care este rusinos chiar daca tie nu ti se pare, crede-ma ca nu imi face mare placere sa te corectez pe tine si nici nu caut sa fac pe desteptul cum zic unii, blah blah blah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 ok am inteles am gresit o fraza da de la ce intrebare am pus unde s-a ajuns.Chiar vroiam si eu neste raspunsuri da vad k n-are cine sa ma ajute am inteles am gresit da plm.......................sa va luati odata de mine era de ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 ce primire calduroasa join the club! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koyotina Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 deci eu cautam ceva pt modelu meu in special da vad k unii se tot iau de nush ce (cuvant urat) am scapat sau n-am pus ma rog uite pe prima pagina ultimul post. toate alea sunt exact pentru modelul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 uite pe prima pagina ultimul post. toate alea sunt exact pentru modelul tau Dar daca vreau sa iischimb numai setul motor (fara esapament,carburator,ambreiaj,etc)o sa se simta ceva sau poate mai rau sa faca?Momentan nu dispun de prea multi$$$$$ .Am gasit unu la 490 lei pe www.piese-scutere.ro cel de RS ce spuneti ,se merita sau sa astept sa strang neste banuti si sa ii pun altceva astept raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glucian Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ok am inteles am gresit o fraza da de la ce intrebare am pus unde s-a ajuns.Chiar vroiam si eu neste raspunsuri da vad k n-are cine sa ma ajute am inteles am gresit da plm.......................sa va luati odata de mine era de ajuns o data Ce m-a distrat thread-ul asta... Sincer, nu prea ai cum sa treci peste atatea greseli intr-o singura fraza, pur si simplu esti "izbit" de poceala limbii romane. Mai greseste omul, nu e o crima, dar la tine nu e vorba de gresit. :| Si nici nu prea meriti raspuns la ce atitudine ai avut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 o data Ce m-a distrat thread-ul asta... Sincer, nu prea ai cum sa treci peste atatea greseli intr-o singura fraza, pur si simplu esti "izbit" de poceala limbii romane. Mai greseste omul, nu e o crima, dar la tine nu e vorba de gresit. :| Si nici nu prea meriti raspuns la ce atitudine ai avut. DA despre ce e vorba mey glucian?Eu asa eram obisnuit sa scriu pe mess ca imi este sila sa pun cratime si cu "inbunatati"am fost cam nu stiam ca aici conteaza ff mult modul de in care scriem,da aku am inteles si sper sa nu mai gresesc nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate