Sari la conținut

glucian

Membru
  • Număr conținut

    241
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de glucian

  1. Salut, Are cineva o spita pentru roata spate de GS 2017 (nu stiu daca conteaza anul)? Am observat azi ca lipseste si vineri am o tura iar pe stoc nu o are nimeni. O dau la schimb pe cea noua cand vine. Multumesc.
  2. La imbunatatiri la modelul 2017 pot adauga si manerele incalzite care acum chiar isi fac treaba bine. La fostul 2013 abia le simteam cu manusi de vara pe treapta 2. Nu stiu daca dupa 2013 a fost remediata aceasta problema. P.S. - la LC-ul 2013 in 30 mii de km nu am avut nicio problema.
  3. Pilot si bagaj - vorbeam de versiunea dinainte de 2017. Cam asa functioneaza Riding Modes acum: Si astea sunt variantele 2017 de GS:
  4. Pe AUTO, daca esti mai greu se ridica singura. Acum se echilibreaza automat fata-spate; pe manual, daca ai 70 kg ca mine si selectezi pilot+bagaj se poate sa se ridice mai mult decat trebuie; daca o lasi doar pe pilot s-ar putea sa fie prea lasata de spate (vorbesc de cazul in care chiar ai cutiile puse). Mai poti selecta MAX si atunci se ridica la maxim.
  5. Superba! Sa te bucuri de ea sanatos! Culoarea si cauciucurile potrivite. Spune-mi te rog de aparatorile alea suplimentare de pe cadru - sunt de la BMW? Eu am pus MudSling pt roata spate dar stiu ca pe piciorul stang tot ma mai stropesc un pic cand ploua si exact pe acolo arunca apa. inaltatoare ghidon de 25 mm si talpa cric am pus si eu. Kit-ul de pasager nu l-ai luat? S-ar putea sa-ti lipseasca cricul central...
  6. Multumesc. In off road e asa cum spui tu, eu ma gandeam mai mult la drumuri in afara asfaltului cand terenul este mai denivelat si ai nevoie sa ajungi mai bine cu picioarele la sol. Accesoriile le-am comandat odata cu motocicleta doar ca motocicleta era deja pe drum spre dealer si a ajuns mai devreme decat ma asteptam. Inca ceva - nu se mai aude zgomotul ala urat de la transmisie cand schimbi vitezele, amortizorul ala nou chiar functioneaza.
  7. Am parcurs si primii km... putini de altfel. Motorul merge frumos, mai rafinat (datorita acelei contra greutati probabil, pe 2013 nu era), sunetul tobei parca este si mai placut (Euro 4?? ). M-am jucat un pic cu preload-ul suspensiei - acum poti selecta Min, Auto sau Max. Pe Min de ex. se lasa complet jos, f util pentru cei mai mici de statura cand ies in off road. Am incercat si quick shifter-ul dar nu prea ne-am inteles la viteze de oras (nu am avut pe modelul anterior)- trebuie sa fii in sarcina sa schimbi in sus si cu gazul inchis pt jos. Suieratul cauciucurilor Anakee III este si el prezent (am avut aceasi problema si la modelul 2013 doar ca atunci credeam ca se aude admisia de aer ) ). Nu stiu cum naiba am avut iar noroc sa le nimeresc, unele modele vin cu Tourance Next... Inca nu am accesoriile montate - crash bar, proiectoare, toba sport, si niste maruntisuri. Ce mai voiam sa va spun dar mi-e un pic jena acum ca am ales deja - Rallye-ul arata bestial in realitate! E superb! . .
  8. Care e "asta noua"? Si eu sunt pe cale sa dau GS-ul si nu sunt hotarat intre GS-ul 2017 si RT 2017... » Post actualizat in 05 Jan 2017 19:48 Da, e nevoie de update de soft, ai si un martor pe bord cand sunt aprinse. Cele originale cu tot cu montaj m-au costat aproape 2000 lei la AB. Sunt f bune pentru vizibilitate in trafic. Daca circuli mult noaptea si ai nevoie de lumina suplimentara cred ca ceva after market e mai potrivit.
  9. A incercat cineva TKC70? Pareri? Ma gandesc sa incerc un set cand se duc Next-urile...
  10. Uite aici scrie ca trebuie schimbat la 10000 km: https://skydrive.live.com/redir.aspx?resid=2A3A3F4609DB3988%21336 Mai ales ca mie nu imi mai tine frana asa de bine ca la inceput: cursa mai lunga la maneta si mai moale. Cat am avut-o in revizie am facut un test drive cu RT-ul si la prima frana era sa ma pun in cap eu fiind obisnuit cu a mea.
  11. Uleiul din grup a fost schimbat la 1000. Lichidul de frana nu a fost schimbat, o sa le atrag atentia cand ma duc pt placute. Mersi.
  12. Tocmai ce am facut-o si eu la Bucuresti. Nimic de reprosat. Ce ma mira e ca doar mi-au schimbat uleiul si filtrul si o sa revin pt placute frana spate pt ca nu erau pe stoc. Doar uleiul se schimba la 11000?
  13. Traseul de mai sus l-am facut lejer intr-o zi. Plecat la 9:30 din Bucuresti si intors acasa la 22:00.
  14. wtf, numai GS-ul meu a venit cu anakee 3?? eu sunt multumit si de astea dar cred ca o sa incerc si next...
  15. Cum reusesti sa o murdaresti doar pe roti ca a mea arata ca porcu' si nu am bagat-o prin noroaie din alea?? Care e secretul? ) La ultima tura am pierdut din cauza vibratiilor o siguranta de la un nit care tine parbrizul. Am crezut ca am pierdut si nitul dar ce sa vezi - l-am vazut dupa doua zile - zacea undeva cazut prin bord. Imi mai trebuie doar siguranta aia, daca aveti idee pe unde pot gasi asa ceva...
  16. Sambata Bucuresti-Rm. Valcea - Cainenii Mici - Perisani - Salatrucu - Tigveni - Curtea de Arges - Bucuresti. Traseu: https://goo.gl/maps/3Ah2u Drumul intre Cainenii Mici si Salatrucu este mai mult pietris, petice de asfalt si denivelat - excat ce voiam. Peisaje f frumoase, vremea asemenea. Duminica traseu la Lacul Galbenu din Bucuresti si inapoi: https://goo.gl/maps/swp9t Drum un pic mai greu decat cel de Sambata.
  17. Recunoaste ca ti-a placut si GS-ul. ) Intr-adevar, urata intamplare....
  18. Intri in Krushuna si undeva in centru se face dreapta. Sunt si niste indicatoare. Atentie sa nu te duci spre Karpachevo cum am facut eu ca nu e bine. Se parcheaza la intrare, se plateste intrarea 2 leva si se merge la pas spre cascada cateva sute de metri.
  19. Chiar nu stiam pe unde sa ma plimb azi asa ca am preluat ideea si am dat o fuga pana acolo. Am vizitat si cascada ca tot e in zona. Merita din plin.
×
×
  • Creează nouă...