Seba Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Iata si adresa de unde puteti downloada filmul de la Breaza. Enjoy! http://s4.transfer.ro/storage/cafd4014ae.zip Seba si doar cateva poze de la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Sebaaaaa nu merge link-ul cu filmul.. Mega tari pozele pe rau.. mersi.. peace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seba Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 Sebaaaaa nu merge link-ul cu filmul.. Mega tari pozele pe rau.. mersi.. peace... Merge, merge...numai ca nu-ti arata progresul de dezarhivare al zipului, te trezesti brusc cu avi-ul dezarhivat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Merge, merge...numai ca nu-ti arata progresul de dezarhivare al zipului, te trezesti brusc cu avi-ul dezarhivat multumim .. domnu' Seba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seba Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) multumim .. domnu' Seba Si uite cum si cei mai inflacarati suporteri yamaha se dau pe brazda... Editat Iunie 18, 2008 de Seba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 a reusit cineva sa-l ia,sau numai eu am problema? stiu de la seba ca-i cam mare(600 megi)dar..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoran Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 ... download 10-20 Kb/sec, dar eu sunt rabdator... pana maine seara tot il descarc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) ... download 10-20 Kb/sec, dar eu sunt rabdator... pana maine seara tot il descarc heiii zoran..bine ai venit pe forum...pozele alea multe pe care le-ai facut cum le vedem si noi??? PS nici eu nu am reusit sa il dau jos.. Editat Iunie 18, 2008 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoran Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 heiii zoran..bine ai venit pe forum...pozele alea multe pe care le-ai facut cum le vedem si noi??? PS nici eu nu am reusit sa il dau jos.. bine v-am gasit! Am pus linku' in topicul cu Motomania - Breaza, dar ptr tine, il pun si aici: http://picasaweb.google.com/zperin/MotomaniaBreaza2008 Am micsorat un pic pozele. Daca vre-una va place de-nnebunitzi, baga un request si tzi-o trimit in marime originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 mere filmul! super!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) [ Si uite cum si cei mai inflacarati suporteri yamaha se dau pe brazda... HAHAHHAHAHH! Nice move SEBA!!! Se vede trucajul la amortizorul spate... Ala e Ktm-ul lui Bogdan.. Oricum misto treaba.. Asta e poza reala: Editat Iunie 18, 2008 de kebacsorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Si uite cum si cei mai inflacarati suporteri yamaha se dau pe brazda... ) da da .. frumos .. .. eu unul sunt cazut in patima KTM-ului .. (sa vedem pt cat timp) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) http://s4.transfer.ro/storage/cafd4014ae.zip Folositi un download manager de genul FlashGet si nu vor fi probleme cu download'ul. FiÂşierul cafd4014ae.zip are 608.49 MB Succes! Editat Iunie 19, 2008 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Folositi un download manager de genul FlashGet si nu vor fi probleme cu download'ul.FiÂşierul cafd4014ae.zip are 608.49 MB Succes! Am descarcat dar eu nu am jucat in filmul asta.Unde e noroiul?Asa vreau si eu sa ma plimb in padure ca m-am saturat de cazaturi prin noroaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Am descarcat dar eu nu am jucat in filmul asta.Unde e noroiul?Asa vreau si eu sa ma plimb in padure ca m-am saturat de cazaturi prin noroaie. dupa portiunea cu noroaie .. a fost portiunea asta ! ... si dupa asta.. iar noroaie @seba ... Multumim pt filmulet domnu' SEBA, super misto ... (yamaha rullz ) mi-a placut chelia .. cu noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sensv Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Iata si adresa de unde puteti downloada filmul de la Breaza. Enjoy! http://s4.transfer.ro/storage/cafd4014ae.zip Seba si doar cateva poze de la mine... Am resit sa descarc... Multzam frumos, Domnu Seba ! La mai multe ! Cro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ... download 10-20 Kb/sec, dar eu sunt rabdator... pana maine seara tot il descarc eu 450 si tot mi-a luat ceva timp sa-l descarc...sper ca-l termini in 2 zile )) misto pozele facute !! P.S care are un jug de ktm 400 exc 2001 ?? mi s-au dus ambele filete la ghidon fiindca am avut niste inaltatoare proaste...sunt pe tusha cu motoru de la cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate