premiumfaraplumb Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 O mica mare intrebare. De ce nu aprilia sr50 pe injectie? Tocmai urmeaza sa imi iau eu nou noutz, au probleme la injectie cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 nu au, stai calm. Dupa 20.000 km cred si eu, daca iei SH. Nou nu ai treaba, E GARANTIA APRILIA Dezkreator, nu e emo...nu-l sti pe tip? E cel mai tare roman dupa youtube...face niste chestii. Dau link-uri cu el la discutii intre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 uite ca tata are o dacie pe injectie si nu ii este dor sa regleze carburatorul pe marginea drumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) uite ca tata are o dacie pe injectie si nu ii este dor sa regleze carburatorul pe marginea drumului Omule, vorbeste mai clar ca din postul tau se intelege altceva decat lipsa nostalgiei tatalui tau pentru reglatul carburatorului. Daca e pe injectie ce carburator regleaza tac-tu? Ala din portbagaj? Bafta! Editat Iunie 28, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Omule, vorbeste mai clar ca din postul tau se intelege altceva decat lipsa nostalgiei tatalui tau pentru reglatul carburatorului.Daca e pe injectie ce carburator regleaza tac-tu? Ala din portbagaj? Bafta! Einstein al nostru a spus "Dar unde mai e placerea sa-i reglezi ralantiul langa bordura?",iar madendre a spus ca tatal sau are masina pe injectie si nu ii este dor sa regleze relantiul ... Trebuie sa il iertam,pentru ca este de alta nationalitate P.s.:Oricum,scrie mai bine romaneste decat unii romani de pe forum!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Saut , eu iti dau un sft si sper sa te interesezi .. ti as recomanda un Peugeot Jet Force .. are demarj .. viteza .. tot ce vrei .. Saut , eu iti dau un sft si sper sa te interesezi .. ti as recomanda un Peugeot Jet Force .. are demarj .. viteza .. tot ce vrei .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 ai facut asa? http://www.youtube.com/watch?v=Z73j-5yXJHE un carnat aproape prajit ... am dat de unu jenu asta prin traffic ieri, dasta cu gura mare.... zicea ca norocul meu ca-i cu masina ca altfel ma calca in picioare l-am invitat afara dar nu a coborat din masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROBECKO Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Salut..As vrea ca sa imi cumpar si eu scooter,dar nu stiu ce sa imi cumpar.....Dativa si voi cu parerea daca faceti bine... ....As vrea ca scooteru care il cumpar sa mearga de preferinta 90 km\h,sa aiba demaraj cum traba,si sa nu am probleme cu el..... Am cateva posibilitati dar nu stiu ce sa imi cumpar.... Yamaha Aerox. Gilera Runner... Aprilia Sr50 dar nu pe injectie Piaggio NRG .. Dativa cu parerea care scooter dintre cele de mai sus ar fii mai bun ALEX.....DE CE NU VREI APRILIA SR50 PE INJECTIE?????DACA AI GRIJA DE EL ...NU O SA AI PROBLEME...CU AL MEU..AM FACUT 10.000DE KILOMETRI....SI NICI O PROBLEMA N-AM AVUT CU IJECTIA....(DOAR CU POMPA DE BENZINA)......BAFTA LA ALEGERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 il vand eu pe al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate