Bogdan Secelean Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Aveti idee unde gasesc astfel de becuri ? nu exista magazin specializat pe electrice moto ? sau la scutere undeva ? am cautat la benzinarii sau piese auto (inclusiv Targ Vitan) si n-am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Aveti idee unde gasesc astfel de becuri ? nu exista magazin specializat pe electrice moto ? sau la scutere undeva ? am cautat la benzinarii sau piese auto (inclusiv Targ Vitan) si n-am gasit. In Vitan,cu vreo doua usi inainta de Louis,este reprezentanta Philips.De acolo mi-am luat Motovision. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Aveti idee unde gasesc astfel de becuri ? nu exista magazin specializat pe electrice moto ? sau la scutere undeva ? am cautat la benzinarii sau piese auto (inclusiv Targ Vitan) si n-am gasit. dar ce au atat de special acele becuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate