NaeL Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 (editat) 1. pentru vineri dimineata din Bucuresti se ofera loc de pasagera pe URAL (20 RON biletu' dus) 2. nu mai pleaca nimeni cu comuniste de la Bucuresti la Sibiu ? Editat Iulie 27, 2005 de NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcadia Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Vreau si eu un ride pana la Sibiu si inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R@lly Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 vineri dimineatza ... plecarea de la OMV Sighet spre Baia Mare dak vrea cineva sa ni se alature e bine primit . Se pare ca vom fi 7 motoare si 1-2 masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R@lly Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 btw s-a stabilit programul? cine canta ? etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 (editat) btw s-a stabilit programul? cine canta ? etc. 211389[/snapback] Se poate ??? pentru tine iată programul VINERI Ora 20.00 - Deschiderea oficială a Festivalului Internațional Crazy Bike Party 2005 Ora 20.30 - Concerte, salutul de „BUN VENIT” în stilul Crazy Bike, momente cu alea-alea and party all the night … SĂMBĂTĂ Ora relativă- Trezirea, spălat pe dinți, eventual duÂş Ora 12.00 - Începerea concursurilor (câți pe o motocicletă, cercurile magice, etc.), în general, în pauze, program de holbat ochii Âşi de băgat în seamă cu vecinii Ora 19.00 - Concerte, premierea câÂştigătorilor, alte concursuri surpriză Ora 22.00 - Prezentarea oficială a participanților la RedBull roManiacs Sibiu 2005 Âşi distribuirea numerelor de concurs, concerte, surprize, artificii, iar momente cu alea-alea, burn-out, concert Crazy Bike and party all the night … DUMINICĂ Ora relativă - Trezirea cine poate, la ora la care poate, după spălare Âşi poponeataățenie în propria ogradă, cine vrea, se mută pe bulevardul Corneliu Coposu în oraÂş, unde începând cu … Ora 09.00 - Se fac pregătirile pentru calificările la RedBull roManiacs (o mână de ajutor nu strică niciodată), super show, sărituri monstruoase, trasee trăsnite, unde vor evolua cei mai buni motocicliÂşti ai genului din lume, stunt-show aviatic a cvadruplului campion mondial care va marca începutul competiției Ora 14.00 - Showtime pe B-dul Coposu, toți motocicliÂştii sunt bineveniți pentru momente de neuitat. Editat Iulie 27, 2005 de M I G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R@lly Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 M I G esti un bombonel merci mult de tot Am sa le dau de stire si la ceilalti ........ mi-ai cam zapacit capul cu intrebari despre program Ps: e prima oara cand merg la o intrunire si deabbbbeeeeaaaaaaa aaasttteeeppptttt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 M I G esti un bombonel merci mult de tot Am sa le dau de stire si la ceilalti ........ mi-ai cam zapacit capul cu intrebari despre program Ps: e prima oara cand merg la o intrunire si deabbbbeeeeaaaaaaa aaasttteeeppptttt 211408[/snapback] Daca nu te descurci pe acolo sau ai nevoie de ajutor ... o să fiu prin zonă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Cei care veniți la întâlnire merită să stați Âşi duminică pentru ca veți avea parte de un show de neuitat la RedBull roManiacs 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R@lly Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Merci mult Noi sigur vom sta si duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 concerte ad-hoc ? sau se stie cine va canta si cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 concerte ad-hoc ? sau se stie cine va canta si cand ? 211431[/snapback] concertele sunt surpriză dar vor fi de calitate stați liniÂştiți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R@lly Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Mai am doua intrebari 1. cei care vor sta la corturi vor avea posibilitatea sa faca dus undeva ? 2. avem voie sa facem un gratar ceva? e un loc special amenajat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 Mai am doua intrebari 1. cei care vor sta la corturi vor avea posibilitatea sa faca dus undeva ? 2. avem voie sa facem un gratar ceva? e un loc special amenajat? 211442[/snapback] Vor fi duÂşuri cu apă caldă de grătar bănuiesc că nu va fi undeva anume dar fiecare îÂşi va putea face unde vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R@lly Postat Iulie 27, 2005 Share Postat Iulie 27, 2005 superrrrr atunci ne vedem vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 28, 2005 Autor Share Postat Iulie 28, 2005 BD-ule, io ma bag la o croaziera pe la 120 km/h. Cine se mai baga pe la vitezele astea astronomice? Hai sa ne intalnim la Mc' pe la 19, sau la benzinaria aia inainte de Mc si de Metro. Baiazide hai ca puteti si voi sa mergeti cu 120-130 ca nu muriti, sa facem o gasca mai mare. Daca mergem cu 120 pe autostrada si PLECAM la 19 ajungem pe Valea Oltului pe lumina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Noi mergem cu 120. Cat e intrarea? (sa am banii ficsi pregatiti, sa nu ma caut cu manusile in mana prin portofel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 28, 2005 Autor Share Postat Iulie 28, 2005 Noi mergem cu 120. 211542[/snapback] Pai si noi tot cu 120. voi plecati la 9.00 cum ai scris sau ai vrut sa zici 19.00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 28, 2005 Autor Share Postat Iulie 28, 2005 De la MIG strigare: Intrarea va fi 150.000 lei (15 RON) Âşi veți primi gratis,ca de obicei, o emblemă brodată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Noi mergem cu 120. Cat e intrarea? (sa am banii ficsi pregatiti, sa nu ma caut cu manusile in mana prin portofel) 211542[/snapback] Intrarea este 150.000 (15 RON) primiți o brățară Âşi după cum v-am obiÂşnuit o emblemă brobată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Noi mergem cu 120. Cat e intrarea? (sa am banii ficsi pregatiti, sa nu ma caut cu manusile in mana prin portofel) 211542[/snapback] Intrarea este 150.000 (15 RON) primiți o brățară Âşi după cum v-am obiÂşnuit o emblemă brodată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Eu plec pe valea oltului vineri pe la 9:00. GSX600F ZXR750 VFR750 211004[/snapback] AMR 11 H Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gornicc Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 [si din sighisoara se pleca sambata pe la 9 daca sunt doritori inscrieti-va Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 salutare sunt din arad nu stiti pe cineva care marge spre sibiu vineri mai de dimineata ? eu asa am de gand sa ma duc sau sa ne intalnim pe traseu? ce ziceti? 210888[/snapback] Pai nu ti-am mai spus ca mergem. Hai si tu cu frate-tau. Numa sa te tii dupa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Nu stumfu, dar noi plecam vineri de dimineata. Din pacate azi e joi. @MIG: super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Eu o sa vin singur la intrunirea la Sibiu, din Stuttgart, trec granita vineri cam pe la ora 14.00h, si iau drumul prin Arad - Deva - Sibiu.Cine mai merge vineri pe la ora asta spre Sibiu? Sa nu merg asa singur....... 210864[/snapback] Noi plecam intre orele 13.00 - 15.00, inca nu e fix, dar daca ajungi in Arad la orele acestea esti binevenit printre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate