Sari la conținut

arcadia

EX+
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de arcadia

  1. Pe vapor (pasager). Asta cara tot ce ajunge in Sulina si in satele de pe canal. Are curse lunea, miercurea si vinerea din Tulcea la 13.30.
  2. arcadia

    Accident Magheru

    Lasa, bine ca n-ai patit nimic
  3. arcadia

    Accident Strumfuadi

    Bine ca n-ai patit nimic.. Si bafta multa cu reparatiile.
  4. Foarte frumoasa, sa te bucuri de ea cat mai mult timp
  5. Buna, sunt un virus romanesc dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt in stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog sa fii dragutz si sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat Un tip era exasperat ca avea casa napadita de gandaci. Nu mai stia ce sa mai faca. Afland de necazul omului, un amic il invata: - Ia o trompeta. Suna „adunarea“, cheama-l la tine pe capitanul gandacilor si ordona-i: „- LA BUCATARIA VECINULUI, LA ATAC!!!!!!!!!“ Si gandacii se vor duce cu totii la vecin si scapi de ei. Zis si facut. Omul executa lucrarea. Suna adunarea. Capitanul gandacilor vine. Ii da ordinul. Gandacul zice: - Am inteles, sa traiti! Si toti gandacii pleaca la vecin. Omul rasufla usurat si mai-mai sa se imbete de bucurie. Dupa doua zile, se trezeste la el cu capitanul gandacilor: - Sa traiti! Raportez: am atacat, am cucerit si ne-am intors si cu 20.000 de prizonieri!
  6. Eu propun, pt cei care nu au bani si raman in Bucuresti, sa ne strangem pe undeva Sau sa mergem pe la un refugiu, daca tot vreti la munte, ca costa mai putin
  7. Stiu ca am facut o mare prostie conducand obosita (si fiind incepatoare pe deasupra), dar nu prea aveam alternative Oricum n-am de gand sa mai repet experienta
  8. Da! Numai ca nu am luat din astia ca ne-a prevenit ospatarul...
  9. Toni (Miu) si Rontz au avut chef sa vada motocrosul la Zarnesti duminica dimineata.. si ne-au corupt si pe mine si pe Irina Asa ca am plecat spre Azuga sambata seara A fost primul meu drum cu conserva ca driver , dar eu zic ca m-am descurcat bine Am aterizat in Azuga pe la 12 si ceva noaptea, peste Hasu la o petrecere. Cand am ajuns noi jucau carti pe porunci si asta am facut pana am plecat Da' nu va arat poze compromitatoare...decat la cerere Apoi am facut serpentinele spre Brasov pe la 5 dimineata , dupa aceea am stat la povesti si am gustat si eu un sfarsit un pahar de bere , am apucat sa dorm 2 ore (noroc ca a crescut noaptea cu o ora ) si am plecat spre Zarnesti. Am ajuns, am vazut, am facut poze (Rontz), si ne-am intors sa halim in Azuga (extraordinari papanasi ). Dupa aceea am vizionat filmuletul de la petrecerea de sambata seara, si cu parere de rau ne-am carat inapoi spre Bucuresti, cu greu, ca eram cam adormita.. La un moment dat am facut putin enduro cu conserva caci n-am vazut ca drumul facea o bifurcatie si am nimerit niste gropane... In final a fost foarte fain, ne-am simtit super bine (multumiri azugenilor) si speram sa mai fie.... Si acum poze:
  10. arcadia

    Am Bifat-o!

    Good work! Si la fel de mult noroc si de acum inainte
  11. Ce bine Oricum, dupa ce se recupereaza piciorul si merge ok nu cred ca va fi problema cu moto.
  12. Toate cele bune, Maria! Chiar, stie cineva ce mai face?
  13. arcadia

    Dimineata la 08.05

    ba da, avea permisul in momentul accidentului dupa aia a ramas fara el.
  14. Vreau si eu un ride pana la Sibiu si inapoi
×
×
  • Creează nouă...