asdfghjk Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 plecarea pe la 6:30, mers repejor si fara prea multe opriri, la gaz la cca 250 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 defineste "repejor"... eu vreau sa ajung in vama veche, dar daca se pleaca asa devreme, cred ca pot face un ocol prin Tulcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 asa devreme?... eu poty 200km ca am rezervorum mai mic, depinde la ce vit te-ai gandit, si pe ce traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) defineste "repejor"... eu vreau sa ajung in vama veche, dar daca se pleaca asa devreme, cred ca pot face un ocol prin Tulcea 120-160 Editat Iunie 20, 2008 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duke nunkem Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Vin si io cu voi - daca se poate sa facem si un ocol mic prin 2 mai - o ciorba de peste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate