misulik_4u Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Maine la ora 8 jumatate... noi juniorii ne intalnim la benzinaria de langa McDonalds Otopeni... si plecam pe traseul mai sus scris.... ne mai insoteste cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 sau daca nu doar pana la Cheia si inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 malossi cu varadero, nu te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Salut... maine vin Âşi eu pe Cheia dar pot la ora 10:30, că mai dimineață am un examen, înainte sa plec mă mai uit pe forum, dacă vă răzgândiți postați aici locul de întalnire Âşi ora...Âşi voi veni. Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Am citit prea tarziu...as fi venit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 am reusit sa ajungem si noi pe la casele noastre... pana la cheia am fost 5 motociclete... eu(cbr125), dan1el(riejurs2,125), syl-viu(xt125), andREAa(quannon125), costinALN(rs125)..... de la cheia (mai precis sacele) costy s-a intors spre bucuresti tot pe cheia, iar noi ne-am continuat drumul pe traseul stabilit... pe al ora 22:30.. am ajuns pe al casele noastre... 600-650 km parcursi;)... pentru poze si impresii vom face un topic in sectiunea "imagini din calatorii pe 2oo roti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan1el_san1 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 sunt obosit mort...dar a meritat... multumit 100% de rieju:) (pozitia cam urata dar merge:P) a ajuns la cota 34000km rieju;)) (fara sa se umble la motor) (am batut atata drum ca sa mancam mici [carnati] {va explica mishu care e treaba cu mici}) =)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 bine ca v-ati intors sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 22, 2008 Autor Share Postat Iunie 22, 2008 (editat) baaah... faza cu micii a fost grava... in zona aia ramnicu valcea (dealu'negru probabil...) am oprit sa mancam.... si am cerut si noi ca romanii.. 3 mici.. 5 mici... si ne-am trezit in 5 minute cu ditai micii de 10 cm lungime... am ramas masca cand am vazut asemenea monstrii in farfurii...)... de aici numele de "carnati".... in al doilea rand o faza care ne-a socata fost modul in care au fost facuti micii... in afara de jar si de gratar... acestia au fost aerisiti cu un feohn....)... ma declar multumit de experietele culinare din excursia asta:)) Editat Iunie 22, 2008 de misulik_4u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan1el_san1 Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 ) da... cam asta e si cu carnatii:))) =))) oricum a fost frumos...fara incidente:) asta e cel mai important Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 o sa vina si pozele..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan1el_san1 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 despre poze nu vreau sa comentez... sunt facute d andREA ... si ii trebuiesc vreo 2 galeti d net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 baaaaaaaaaaaaaaaaaa pozeeee ca va bat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate