tOrQuE Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 salut sunt baiatu cu runneru? te intereseaza ... pretu e negociabil un scuter bun la un pret bun Am o yamaha majesty 125 cu acte de 125 si am si de 49..debea adus din italia 20 de km rulati in tara..motor in 4t debea i-am facut si schimbul de ulei e fabricata in 2001 :pret 1200 neg Am o yamaha majesty 125 cu acte de 125 si am si de 49..debea adus din italia 20 de km rulati in tara..motor in 4t debea i-am facut si schimbul de ulei e fabricata in 2001 :pret 1200 neg uite mai bine http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=45445 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 cosminake daca nu iei sr-u ala nou te bat e prea misto ca sa-l ratezi. si ieftin. Fa un efort pentru 300 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Stiu scuze nu postez unde trebe insa la cumparari nu se uita nimeni Conditii : 1)acte in regula; 2)stare buna de functionare; 3)fara chinezesti; 4)fugaret ) 2 timpi (aprilia, gillera, yamaha...) 5)fara chinezesti 6)fara 1 million de km 7)fara chinezesti astept oferte, sunt om serios cu bani disponibili sub perna PS: FARA CHINEZESTI!!!!!! F12,sau SR-Replica mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 cosminake dar tu parca vreai sa-ti iei Yamaha Virago 535...ai renuntat la idee? (fie vb intre noi ,Virago 535 este visul meu si sper sa fie urmatorul meu pas)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 cosminake dar tu parca vreai sa-ti iei Yamaha Virago 535...ai renuntat la idee? (fie vb intre noi ,Virago 535 este visul meu si sper sa fie urmatorul meu pas)... ca sa mergi cu 30 la ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 cosminake dar tu parca vreai sa-ti iei Yamaha Virago 535...ai renuntat la idee? (fie vb intre noi ,Virago 535 este visul meu si sper sa fie urmatorul meu pas)... o sa luam ... la un moment dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 ca sa mergi cu 30 la ora ? normal ca o sa merg cu 30 la ora...ca sa poti sa ma ajungi si tu cu scuterul tau,sa nu ramai prea in urma...sau mai bine un 20 km\h ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 normal ca o sa merg cu 30 la ora...ca sa poti sa ma ajungi si tu cu scuterul tau,sa nu ramai prea in urma...sau mai bine un 20 km\h ? hahaha ce haios esti .... las ca`mi delimitez eu scuteru ..sa vezi ce`o sa te las pe tine si pe bordu tau in urma hmmm oare ce`i mai tare un cbr 600 sau un amarat de virago ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 hahaha ce haios esti .... las ca`mi delimitez eu scuteru ..sa vezi ce`o sa te las pe tine si pe bordu tau in urma hmmm oare ce`i mai tare un cbr 600 sau un amarat de virago ??? va iau pe amandoi cu scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Si eu cu R125 pe toti 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 ti`ai draq cu pocnitoarele voastre zing zing zing nu ma faceti sa scot bestia aia mica.... ca va scot de pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 haste dami si mie detalii despre noul tau set Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) scz de dublu post netu pixidii Editat Iunie 24, 2008 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Daca vrei set ca al lui Hasted pm me ca eu i lam procurat, pentru detalii tehnice vorbeste cu el ca el si la montat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate