MotĂśrizer Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 corect, fz-ul consuma mult in oras, cel pe injectie, nu imi explic 14l 150 km deci are dreptate si zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) hai mai ... masuram consumul duminica toata ziua? o plimbare in afara Bucurestiului ca sa fie cat mai exacta masuratoarea ? Editat Iunie 4, 2010 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Bre nea` Mihaie bre, matale nu esti om, bre. Nu stii ca eu nu pot iesi cu motorul pt ca lucreaza astia la fatada blocului si a cazut tencuiala pe incuietoarea de la lantul cu care imi leg motorul?!? Si in plus e o groapa mare in fata parcarii si nu pot iesi, si o balta cu crocodili. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Bre nea` Mihaie bre, matale nu esti om, bre. Nu stii ca eu nu pot iesi cu motorul pt ca lucreaza astia la fatada blocului si a cazut tencuiala pe incuietoarea de la lantul cu care imi leg motorul?!? Si in plus e o groapa mare in fata parcarii si nu pot iesi, si o balta cu crocodili. lasa bre ca pentru tine facem rost de-o insigna d-aia sa te freci peste ea, pe piept si te teleportam direct pe mobra. asta dupa ce i-ai facut plinul si ai dat km la 0. Deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Sunt la munca weekendul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 academie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) academie cineva? acuma ... nu. mai pe la ora 19:00 daca vrei. Editat Iunie 10, 2010 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 pe 19 mai ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 Si eu prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 ti-ai luat gs500? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 ti-ai luat gs500? ) da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 ti-ai luat gs500? ) + XR100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Va adunarati ma aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Claudiu, fara tine nu e la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 da, ne-am adunat, am asteptat ce am asteptat dupa care am plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Claudiu, fara tine nu e la fel. Pai de ma, saptamana viitoare ar putea careva sa-si faca o pomana sa ma agate si pe mine de la munca si sa ma duca acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 daca nu plec la mare de joi te iau eu mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Bine, da' sa-mi zici cu o zi inainte, ca sa imi car cascheta dupa mine. Mesaj completat Bine, da' sa-mi zici cu o zi inainte, ca sa imi car cascheta dupa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Claudiu, fara tine nu e la fel. si fara mine cum e, rippere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Nu comentez, pt ca te superi pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 15, 2010 Autor Share Postat Iunie 15, 2010 (editat) si fara mine cum e, rippere? """"fara poezie viata e pustie""" citat din Marean Vanghelie. Editat Iunie 15, 2010 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Nu era "fara poezie, viata e pustiu"? si era replica lui Stefan Mihailesc-Braila in "Secretul lui Bachus" Nu stiu sa fi zis si Vanghelie ceva asemanator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 15, 2010 Autor Share Postat Iunie 15, 2010 (editat) Nu era "fara poezie, viata e pustiu"? si era replica lui Stefan Mihailesc-Braila in "Secretul lui Bachus" Nu stiu sa fi zis si Vanghelie ceva asemanator... Lasa bre ca nu stie ea Nici elementarul nu-l cunoaste, adica "Buna ziua" Editat Iunie 15, 2010 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 (editat) Florine, esti superficial ...doar stii zicala "Buna ziua ti-am dat, belea pe cap mi-am luat!" Editat Iunie 15, 2010 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Florine, esti superficial ...doar stii zicala "Buna ziua ti-am dat, belea pe cap mi-am luat!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate