mihai_2b3 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) Dupa cum vad vremea nu e prea prietenoasa, asa ca: pas si la mine .Mesaj completat Se mai anunta careva azi? Azi ? sau pe 15 Aprilie ? Dintre GS-isti o sa vin eu. Editat Aprilie 22, 2010 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Azi ? sau pe 15 Aprilie ? Dintre GS-isti o sa vin eu. Si de ce postezi in topicul FZ-ristilor ?? Topicul nostru e e pagina a 2-a si tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Si de ce postezi in topicul FZ-ristilor ?? Topicul nostru e e pagina a 2-a si tu... Pai intai la ei si dupa aia la noi ... sa ramana pagina noastra deasupra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) Am treaba astazi, deci spun pas si de data asta. Editat Aprilie 22, 2010 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 29, 2010 Autor Share Postat Aprilie 29, 2010 Hotarat astazi sunt la academie ora 18,00. Promit, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Hai ca se intuneca mai tarziu si unii nu pot ajunge asa devreme ... n-o mutati si voi mai la 19:00 (treceti la ora de vara) - asta daca mai vreti sa-i vedeti pe aia mici (GS-isti) - ca vreau sa ne vedem si noi mai tarziu...tot la 19:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Cine vrea sa vada cum sta un topcase de 55L pe un FZ6 sa vina azi la intalnire. ~ 18:30-19:00 ~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 eu eu dar nu cred ca ajung la oara respectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Sa nu uitati ca am si eu un suport de tocase givi de cea mai inalta clasa ! 100 eur ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia_YC Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Hello pentru toti fz-istii...la urmatoarea intrunire sa ma treceti si pe mine pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Pentru intalnirea de pe 3 Iunie ne bazam pe: 1. Nadia 2. ........ 3. ........ 4. ........ 5. Vane (continuati) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Pentru intalnirea de pe 3 Iunie ne bazam pe: 1. Nadia 2. motoREA ........ 3. ........ 4. ........ 5. Vane (continuati) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Rea dar agera la minte !! Respect, Vane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Daca nu am treaba, apar si eu. P.S: Vane, cum `reacu iti consuma tie Fazerul 7% ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Impart cati litri bag de la plin la plin la numarul de kilometri parcursi intre aceste momente. Metoda e buna, daca la asta te refereai. Altminteri, ti se pare mic sau mare consumul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Mi se pare enorm, mai ales ca e pe injectie. Imi consuma mie pe carburatie mai putin. Sau la tine ala e doar consumul urban? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Urban only ! Si mie mi se pare mare, dar nu pot sa-l dau in jos deloc. Am schimbat TPS-ul, am condus mai turat ... nu vrea mai putin si pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 3, 2010 Autor Share Postat Iunie 3, 2010 Astazi ma bag si eu, garantat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia_YC Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Astazi ma bag si eu, garantat. S-a mai schimbat cumva ora de intalnire,a ramas la 6 sau la 7...nici nu mai tin minte de cand n-am mai fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 3, 2010 Autor Share Postat Iunie 3, 2010 S-a mai schimbat cumva ora de intalnire,a ramas la 6 sau la 7...nici nu mai tin minte de cand n-am mai fost Sorooooooooo ai aparut? La 19,00 suntem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadia_YC Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Sorooooooooo ai aparut? La 19,00 suntem acolo. am aparut si eu intr-un final...Atunci, ne vedem acolo,mai stam putin la povesti...va pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) Urban only !Si mie mi se pare mare, dar nu pot sa-l dau in jos deloc. Am schimbat TPS-ul, am condus mai turat ... nu vrea mai putin si pace La mine 6l / 100 km urban (e de fapt 5,7 l dar am zis cu aproximatie 6), si sigur merg mai agresiv decat tine, si am si carburatie. Editat Iunie 3, 2010 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 La mine 6l / 100 km urban (e de fapt 5,7 l dar am zis cu aproximatie 6), si sigur merg mai agresiv decat tine, si am si carburatie. Continuam discutia live azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Mai, mai, mai!, cum va mai intalniti voi, astia cu motociclete! Las' ca o fac si eu pe a mea, soon baby, soon! In alta ordine de idei, si mi-e mi-a luat odata sub 6, am fost pana la Predeal, numai 110-130 in treapta a 6-a, mers constant. Cand m-am intors si am sarit de 180-200 imediat a sarit si consumul pe la 10-11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Haha. Mie FZ6-ul imi haleste 9L/100 in oras De R1 nici nu mai zic, e de-a dreptul trist ... Posibil sa apar si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate