sil3nt_control Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) .....as vrea sa iau soarta de guler si sa o trantesc la pamant si sa ii f.u.t catziva pumni! dc dc dc dany? Editat Iunie 26, 2008 de sil3nt_control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 pt ca nu avea casca legata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 doamne..la ce numar am ajuns,nu zic saptamana asta, zic luna asta in care un motociclist MOARE pentru ca nu are casca sau nu e legata?!?!?!? oameni buni cum naiba mergeti cu ele asa..eu am mers o data ca pasager cu ea nelegata din greseala ca oprisem la benzinarie si m-am luat cu altele si am uitat sa o mai prind,dar eram pasagera..nu ca asta ar insemna mai mult sau mai putin decat a fi sofer..ma refer la experienta si atat..oricum cand am realizat ce se putea intampla nu stiam cum sa mi-o prind mai repede..a fost neatentie, ca pasager..dar ca driver nu are voie sa ti se intample asa ceva si punct.. aveti grija mare...prea multi morti din astfel de chestii! prea multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) of am postat de doua ori..netul asta merge tare prost Editat Iunie 26, 2008 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiborodi Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 of am postat de doua ori..netul asta merge tare prost Dumnezeu sa il odihneasca in pace! condoleante familiei! Fara pic de sarcasm, cum au cazut mijoacele de semnalizare in urma impactului? adica au cazut ciocolatiii aia care semnalizeaza din carutze cu brichete cu led? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 ....asa a fost sa fie, i-a fost curmata suferinta! insa dan nu merita asta, era un om prea bun sa patzeasca asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 .....as vrea sa iau soarta de guler si sa o trantesc la pamant si sa ii f.u.t catziva pumni! dc dc dc dany? Soarta asta...si eu as face la fel ! R.i.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clovniiveseli Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 trist , foarte trist , mi-a inourat ziua ...tot dani ma cheama , de 2 saptamani nu mai ies cu motorul.. RIP...odihnestete in pace dani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate