AliBoss Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 Mai mergem si alta data asa ca ai timp sa faci rost de permis. Scuteru merge bine. Al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 yo zic sa mergem weeckendu asta la munte dumi de unde esti ca poate plecam impreuna si vedem poate mai gasim si pe altii interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 eu dau examen pe 28 acum ca as veni si eu cu voi cu inca 1 prieten in spate am un yamaha aerox R si merge destul de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 yo zic sa mergem weeckendu asta la munte dumi de unde esti ca poate plecam impreuna si vedem poate mai gasim si pe altii interesati 206708[/snapback] sunt din bucuresti .............. cand ar fii sa plecam dak e ........... ?? sambata sau vineri ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 eu dau examen pe 28 acum ca as veni si eu cu voi cu inca 1 prieten in spate am un yamaha aerox R si merge destul de bine ! 206761[/snapback] pai hai cu mine si cu evil .............. poate plecam sambata ........ sau vineri .!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 pan la urma cand mergem eu ziceam sambata sau duminica dumi lasa mi id tau de messenger sa vorbim al meu e evil_florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 21, 2005 Autor Share Postat Iulie 21, 2005 pe mine ma-ti uitat? Eu ziceam sa mergem duminica daca vreti? Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 nu te am uitat da tu nu esti din bucuresti si noi plecam de aici impreuna eu zic ca e bine duminica voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 21, 2005 Autor Share Postat Iulie 21, 2005 Asa zic si eu ca e bine duminica. Mai vb . Daca e bine eu va astept in targoviste si plecam toti de acolo. Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 lapte... in leg cu ce mi-ai zis pe mail. Am vb cu aliboss si nu ma risc sa vin cu scuteru la munte... poate cu motoru ca mi-a venit cutia de viteze si il luam si pe cata dar ii punem limitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 a e marfa ma daca ti a venit cutia acum treci la alta clasa eu ma risc ce poate sa se intample a si daca i spui lu cata ala vine sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 dumi tu te ai mai gandit ce zici vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 22, 2005 Autor Share Postat Iulie 22, 2005 lapte... in leg cu ce mi-ai zis pe mail. Am vb cu aliboss si nu ma risc sa vin cu scuteru la munte... poate cu motoru ca mi-a venit cutia de viteze si il luam si pe cata dar ii punem limitator 207303[/snapback] Vino cu rs daca e gata. Sper sa ne tinem si noi. Sa vedem cum mai e vremea. Eu cred ca o sa fie super frumos. Ieri am fost in Moroieni(20km pana la Sinaia) Si era super asfaltul. Te astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 As veni si eu...dar nu pot inca...in primu rand pentru ca abia luni sau marti am examenu...oricum poate mai incolo mai faceti un road trip dinasta...si venim si noi astia din mures cu scutere. Bafta, drum bun si distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 a e marfa ma daca ti a venit cutia acum treci la alta clasa eu ma risc ce poate sa se intample a si daca i spui lu cata ala vine sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 baieti am mai gasit pe cineva care vine cu noi la munte duminica mai mergeti dumi hai sa ne intalnim sambata sa vb lasa mi nr tau de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 ce clasa mja??/ tot scuter e si asta ) vezi ca luna urmatoare dau de B si de A... asa ca nu mai lovi bmwu ) ca nu o sa ma mai prinzi daca e bushit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 bai florine eu ma duc la munte dar nu merg cu scooteru ca ma duc cu treaba ....... ( poate merem weekendu viitor la mare ca eu vreau sa ma duc ! iau o duba de la tata d la firma le suim in ea si merem la mare weeckendu viitor dak te intereseaza vb la tel 0721202912 as fii vrut sa vin la munte pe scuter serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 ce clasa mja??/ tot scuter e si asta ) vezi ca luna urmatoare dau de B si de A... asa ca nu mai lovi bmwu ) ca nu o sa ma mai prinzi daca e bushit 207990[/snapback] ba matrix masina mi am facuto nu mai are nimik si am si tunato da da le in pana mea de conserve hai sa dam o tura cu scuteru cand ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 bai florine eu ma duc la munte dar nu merg cu scooteru ca ma duc cu treaba ....... ( poate merem weekendu viitor la mare ca eu vreau sa ma duc ! iau o duba de la tata d la firma le suim in ea si merem la mare weeckendu viitor dak te intereseaza vb la tel 0721202912 as fii vrut sa vin la munte pe scuter serios 208004[/snapback] bine dumi atunci vorbim am notat nr tau de telefon si vedem poate mergem da pana atunci hai sa iesim la o plimbare prin oras ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 23, 2005 Autor Share Postat Iulie 23, 2005 DEci se pare ca am lasat-o balta. Daca aveti de cand sa mai mergeti sa-mi spune-ti si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 eu as fi mers dar asta e da poate ne sytanfem odata si pan la urma mergem aliboss oricum nu o lasam balta de tot decat pe moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 ce ai tunat mja la ea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 i am pus clear glas pe sapte si pe fata si vreau sa mi iau jenti pe 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 cat costa jentile de 19? si mai ales unde gasesti jenti de scooter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate