CiprianIfrim Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 am vazut cum cineva vindea scutere de pana in 50cc si spunea ca nu necesita permis sau acte pentru ca au facute OMOLOGARE RAR ! STIE CINEVA DESPRE CE ESTE VORBA ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Asta e vrajeala. Uita-te in legislatie si afli tot. Inmatriculare si permis nu necesita decat ciclomotoarele, adica cele cu pedale iar in rest cele fara pedale trebuiesc inmatriculate si conduse cu permis. Daca te prinde fara te alegi cu dosar penal. Eu am patit-o!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Asta e vrajeala. Uita-te in legislatie si afli tot. Inmatriculare si permis nu necesita decat ciclomotoarele, adica cele cu pedale iar in rest cele fara pedale trebuiesc inmatriculate si conduse cu permis. Daca te prinde fara te alegi cu dosar penal. Eu am patit-o!! 202774[/snapback] TU AI SCUTER DE 125, D-AIA AI PATZIT-O!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiprianIfrim Postat Iulie 14, 2005 Autor Share Postat Iulie 14, 2005 deci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 din cate am auzit eu: te duci la RAR, ashtia vad daca ai sub 50 cmc shi viteza max. 45 km/h shi dup-aia itzi dau o noua carte de identitate pe care scrie moped sau ciclomotor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Oficial, necesita. Neoficial, unii importatori au facut manevra de a obtine o autorizatie de la RAR conform carora scuterele lor sunt ciclomotoare (desi conform legii, nu sunt). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 incepem iar!!! am rugat persoana care m-a contrazis in topicul Moped-Incadrare legala- sa vina cu legislatzia sa ma convinga!!! shi in cel mai fericit caz scrie - moped - pe foaia de la RAR, nu ciclomotor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adixp Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 tre sa aiba omologare rar ca ciclomotor sa poti merge cu el fara carnet ... baftalos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Asta e vrajeala. Uita-te in legislatie si afli tot. Inmatriculare si permis nu necesita decat ciclomotoarele, adica cele cu pedale iar in rest cele fara pedale trebuiesc inmatriculate si conduse cu permis. Daca te prinde fara te alegi cu dosar penal. Eu am patit-o!! 202774[/snapback] Ciclomotor=moped si la scuterele inmatriculate scrie moped deci nu trebuie permis doar inmatriculata si casca.Avramescu chestor pe tara al politiei a dat aceasta ordonanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adixp Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 vreau sa-mi iau un scooter de la peugeot sub 50cc, cum procedez dupa ? sa fie in regula totul .. acte, tot ... merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate