Vizitator stress_L&P Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 ma intereseaza sa cumpar rulmenti koyo pt. ijul japan de unde pot cumpara asa ceva??? la fel ma intereseaza si semeringuri pro-x muzicute boyesen???? eu am gasit un magazin "dual tours" pe net dar nu au nici un pret, nimic!!! as vrea sa aflu de unde pot cumpara cele mai de sus sau, daca stiti, alte variante dar ma intereseaza numai firme recunoscute indiferent de pret!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 sc koyo srl are fabrica de rulmenti la alexandria (una din ele) si reprezentanta in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 multam zidu'! o adresa, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 http://www.motociclete.com.ro/magazin/koyo.htm ceva comenzi online sau rprezentanta bucuresti: Strada Frederic Jolliot-Curie 3, et.1, ap.2, Bucuresti, 7000. Judet Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 multumesc!!! de motociclete.ro stiam si eu dar astia nu au preturi! o sa pun pe careva in buc. sa se intereseze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ze77n Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 ma intereseaza sa cumpar rulmenti koyo pt. ijul japan de unde pot cumpara asa ceva??? la fel ma intereseaza si semeringuri pro-x muzicute boyesen???? eu am gasit un magazin "dual tours" pe net dar nu au nici un pret, nimic!!! as vrea sa aflu de unde pot cumpara cele mai de sus sau, daca stiti, alte variante dar ma intereseaza numai firme recunoscute indiferent de pret!!! Salut, ptr piese de offroad (dar nu numai suna la baietii din Mures www.endurogaraj.ro si www.karmot.ro Nr tel 0744 60 6869 si 0745 20 80 51 si ei o sa-ti rezolve problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 ma intereseaza sa cumpar rulmenti koyo pt. ijul japan de unde pot cumpara asa ceva??? la fel ma intereseaza si semeringuri pro-x muzicute boyesen???? eu am gasit un magazin "dual tours" pe net dar nu au nici un pret, nimic!!! as vrea sa aflu de unde pot cumpara cele mai de sus sau, daca stiti, alte variante dar ma intereseaza numai firme recunoscute indiferent de pret!!! rulmenti koyo in bucuresti , reprezentanta intersectia str.gral budisteanu cu dacia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate