Ikarus Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Cam liniste in privinta intrunirii de la Gheorghieni! Chiar nu merje nimeni din Bucuresti? Care cum plecati (daca plecati)? Eu vreau sa plec maine dimineata devreme (pe la vreo 6 maxim) - azi o sa fiu cam varza dupa munca si e ceva drum. Daca mai sunt doritori cu acelasi program astept un semn, sa facem o gascuta. Apropos, stie cineva cum e drumul? Inundatii pe traseu pe undeva? Imi iau barcuta la pachet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 (editat) Cam liniste in privinta intrunirii de la Gheorghieni!Chiar nu merje nimeni din Bucuresti? Care cum plecati (daca plecati)? Eu vreau sa plec maine dimineata devreme (pe la vreo 6 maxim) - azi o sa fiu cam varza dupa munca si e ceva drum. Daca mai sunt doritori cu acelasi program astept un semn, sa facem o gascuta. Apropos, stie cineva cum e drumul? Inundatii pe traseu pe undeva? Imi iau barcuta la pachet? 203445[/snapback] Ala eu, ala eu sau or fi plecat toti deja Eu plec pe la 3-4 p.m., merg cat pot si unde nu mai pot ma intorc pe spate si fac pluta Daca merge cineva azi: 0745 621290 Editat Iulie 15, 2005 de adorlith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Ikarus esti defazat, noi am fost la Tg Secuiesc si trebuie sa ne restabilim financiar, asa ca eu nu stiu pe nimeni din haita care sa mearga...drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Iulie 15, 2005 Autor Share Postat Iulie 15, 2005 Merci! Eu vreau neaparat sa ajung! Acolo cica m-am facut eu motociclist! Chestie de familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate