Sari la conținut

Excursie Iasi - Luxembourg

paul_biker
 Share

Postări Recomandate

Planuiesc de scurt timp sa trag o fuga pana in Luxembourg si mi-e oarecum sa merg solo atata drum mai ales ca nu am fost niciodata in Vest. Nu am nici GPS din pacate. Am facut topicul asta pentru a vedea daca ma pot sincroniza cu cineva care sa plece saptamana viitoare in aceeasi directie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Planuiesc de scurt timp sa trag o fuga pana in Luxembourg si mi-e oarecum sa merg solo atata drum mai ales ca nu am fost niciodata in Vest. Nu am nici GPS din pacate. Am facut topicul asta pentru a vedea daca ma pot sincroniza cu cineva care sa plece saptamana viitoare in aceeasi directie.

salutare te ajut am fost in belgia moto de mai multe ori eu plec saptamina vitoare la garmich mai exact miercuri la ora 3 noaptea a evita aglomeratia din zi mergem impreuna pina la linz acolo drumurile se despart noi in drumul nostru iar tu via pasau tii aut frankfurt koln belgia mai multe imformatii sunama la 0722809989 Pompi drum bun si tot binele din lume

Link spre comentariu

salutare te ajut am fost in belgia moto de mai multe ori eu plec saptamina vitoare la garmich mai exact miercuri la ora 3 noaptea a evita aglomeratia din zi mergem impreuna pina la linz acolo drumurile se despart noi in drumul nostru iar tu via pasau tii aut frankfurt koln belgia mai multe imformatii sunama la 0722809989 Pompi drum bun si tot binele din lume

Merci pentru raspuns. De unde pleci si cu ce motor?

Link spre comentariu

Cand ajungi da un semn si bem o bere. :kali:

Link spre comentariu

Cand ajungi da un semn si bem o bere. :kali:

Hehe tare! Acum am observat ca esti din Luxembourg. Sigur ca bem o bere mai ales ca o sa stau o vreme p-acolo. :kali:

Nu-mi zi ca lucrezi la Parlamentul European :kali:

salutare din bucuresti motor bmw r1200rt salutare

Am notat numarul tau. Nu stiu daca reusesc sa ma incadrez in termen pentru ca mai am niste ultime pregatiri de facut pe ultima suta de metri. Oricum fac tot posibilul. Am sa te sun in weekend sau Luni sa-ti spun exact daca vin sau nu. Multam fain.

PS: faina mobra BMW-ul tau :kali:

Editat de paulcannibal
Link spre comentariu

Hehe tare! Acum am observat ca esti din Luxembourg. Sigur ca bem o bere mai ales ca o sa stau o vreme p-acolo. :kali:

Nu-mi zi ca lucrezi la Parlamentul European :kali:

La Parlamentul European nu se munceste, mai mult se sta... e un fel de "spa"... :kali:. Eu muncesc in privat, sotia in schimb... :kali: Si mai am o duzina de prieteni care tot la "spa" lucreaza... Pun berea aia la rece atunci.

salutare cu mine te vei gasi doar la anul cind voi veni la malmedy la intilnirea motociclistilor de cursa lunga te salut Pompi

Mi-ar face placere sa ne vedem. Tinem legatura, am notat numarul tau.

Editat de M a v e r i c k
Link spre comentariu

La Parlamentul European nu se munceste, mai mult se sta... e un fel de "spa"... :kali:. Eu muncesc in privat, sotia in schimb... :kali: Si mai am o duzina de prieteni care tot la "spa" lucreaza... Pun berea aia la rece atunci.

Acuma nu-mi zi ca pe sotia ta o cheama Adriana ca ar fi prea de tot. :kali:

Link spre comentariu

Nu, banuiesc ca ne-am cunoaste daca ar fi fost asa.

Nu neaparat. Mai stiu niste nume de acolo datorita prietenei mele dar nu cunosc pe nimeni direct si nici nu cred ca ma stiu ele pe mine. :kali:

Din pacate am amanat plecarea pe joi din cauza unor probleme legale. Drum bun iti doresc!

Link spre comentariu