Reverse Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Multumesc tuturor pentru urari si va asteptam! Si da, se accepta si umorul negru. ptr judas , umorul negru a dus la un post negru ... LMA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Dar eu nu glumeam LMA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 ciudat. nici eu... eu am de dat 3000 lei in 2 sapt...si cateva sute de euro... de fapt este posibil sa fie o gluma. viata este o gluma... no hai, trimite-mi beutura la pachet...pe microbuz... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 LMA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) M-am prins... in loc sa-i dai datoria lui Judas ai dat petrecere! La multi ani fara datorii! Editat Iunie 28, 2008 de paispe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 cate beri dai de 13 milioane? LMA(O) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 destul cat sa nu ramana Judas-ul insetat o juma de an! vedeti ca si mobrei lui Fram ii e sete! de kilometri! cate beri dai de 13 milioane? LMA(O) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mongoose Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Ohoo! domnu mai traieste! NU ti-am mai vazut pielea de pe 2 mai. :jump: La multzi ani, Gilda! Sa-ti traiasca vitzelu! Noh, nici un tatuaj cu ocazia evenimentului??? ma mir Vezi ca e " Iron Butt " Multumesc tuturor pentru urari si va asteptam! Si da, se accepta si umorul negru. Asta e ca atunci cand vorbeste un politician la pupitru si apare fosta prietena din public, urland "Minte! Banii de campanie i-a baut cu primarul!", iar politicianul nostru fara de pata rade: "Vai, ce gluma buna!" , si da un sut sticlei goale de JB sub pupitru. Vezi ca incep sa tipe oamenii dupa banii lor, ai grija cum fugi de ei in continuare destul cat sa nu ramana Judas-ul insetat o juma de an! vedeti ca si mobrei lui Fram ii e sete! de kilometri! Fram sa si-o faca singur. Si-asa a fost fraier ca le-a dat-o pe mana, doar n-o fi fraier sa spere ca or sa i-o si repare. La multi ani, donsoara, mai multa minte pe viitor Editat Iunie 30, 2008 de Mongoose Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate