van_eus Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 salutare, Tocmai mi-am indoit janta rotii de fata la suzuki gz-ul(marauder) meu de 250 si caut un service care sa imi roluiasca si sa imi echilibreze roata din fata pana cand imi cumpar o alta. Cine stie un service in bucuresti sau in jur unde sa imi poate face treaba asta ? La shama tipul care se ocupa de treabasta e 2 saptamani in concediu si s-ar putea sa nu mai faca treaba asta din cauza unei reclamatii(se pare ca s-a fisurat o janta la indreptare). Si daca stiti de careva care vinde o roata de gz SH va sunt recunoscator - janta noua ma va costa vreo 400-500 de euroi... p.s. pentru cei care se intreaba ce s-a intamplat: am luat un bolovan noaptea in mijlocul strazii care era pus sa avertizeze ca s-a facut o lucrare la canalizare. :) pentru tara de (cuvant urat) in care traim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vstar1bike Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 salutare,Tocmai mi-am indoit janta rotii de fata la suzuki gz-ul(marauder) meu de 250 si caut un service care sa imi roluiasca si sa imi echilibreze roata din fata pana cand imi cumpar o alta. Cine stie un service in bucuresti sau in jur unde sa imi poate face treaba asta ? La shama tipul care se ocupa de treabasta e 2 saptamani in concediu si s-ar putea sa nu mai faca treaba asta din cauza unei reclamatii(se pare ca s-a fisurat o janta la indreptare). Si daca stiti de careva care vinde o roata de gz SH va sunt recunoscator - janta noua ma va costa vreo 400-500 de euroi... p.s. pentru cei care se intreaba ce s-a intamplat: am luat un bolovan noaptea in mijlocul strazii care era pus sa avertizeze ca s-a facut o lucrare la canalizare. :) pentru tara de (cuvant urat) in care traim. in spatele petrom de la diham este un atelier care se ocupa cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Da Primaria in judecata! O tipa din Roman, si-a botit janta intr-o groapa, a dat Primaria in judecata si a avut castig de cauza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_dragos Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 sama service pipera cca 1 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
van_eus Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 in spatele petrom de la diham este un atelier care se ocupa cu asa ceva Multam mult, fiindca la sama din pipera nu se poate (e tipul in concediu) am sa ma duc azi acolo si sper sa imi repar jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate