gabii Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 Salutare! In sfarsit, acum am motorul reparat si mere bine... Dupa ce am reusit in urma cu vre-o trei luni sa blochez ambielajul, am schimbat cu ocazia asta si setul, segmenti noi, piston nou, rulmetin + semeringuri noi etc... abia acum m-am putut bucura si io din plin de ETZ-ul meu. Motorul e reparat de mai multa vreme, am avunt insa probleme cu aprinderea (avans reglat aiurea - mergea ciudat...) apoi doua fire din bord aveau prostul obicei sa faca scurt cand mi-era lumea mai draga...etc.. In sfarsit, dupa ce a fost "in probe" cu plimbari scurte prin oras, fara forje si bruscari, - acum am iesit cu el la iarba verde. Mi-am luat ieri nevasta si intai ne-am dus de la Arad la Cicir, la balta, unde nasul meu era de 2 zile la pescuit... Am luat acolo micul dejun, am facut nitica pauza. De la Arad la Cicir- drumul fara probleme deosebite, exceptand doar o muuista cu o scoda felicia... Adica merea cu 70, io am intrat in depasire... cand am ajuns in dreptul usii ei, vaca a dat talpa... io am dat gaz... la 90 inca mai eram in paralel cu ea, atunci mi-a sarit tandara si m-am repezit spre ea, cu piciorul drept facandu-i semne ca daca nu renunta ii dau una prin geam de se satura ... abia in momentul ala a luat vaca piciorul de pe acceleratie... si tot drumul nu s-a mai grabit, a stat frumusel in spatele meu. Adica io nu am fortat, ma gandeam ca motorul inca mai e "prea nou ca sa-l fortez" am mers linisitit cu 80 -85 constant.. In fine, de la Cicir (de la Balastiera Cicir) am plecat pe la 13,30 spre Ghioroc, apoi spre Siria. Drumul bun, motorul a mers impecabil, se simte ca i-am bagat set nou! Poate cauciucurile un pic cam umflate, zguduie cam tare... La Siria am trecut de drumul care urca lÂşa Cetate, ne-am oprit in piata d eunde am luat un Pepene galben... Apoi ne-am intors si am luat-o spre cetate! Nevasta a avut serioase semne de intrebare cand a vazut cum arata drumul... panta, pietris, denivelari ... iar io cauciucuri ciuperca, cel de pe spate aproape sters... incet incet a urcat ETZ-ul meu cu a I-a si a II-a - fara sa fortez prea tare. Super urcus, super peisaj, am ajuns cu el pana sus de tot la Cetate. Acolo am savurat pepenele si ne-am odihnit vre-o ora jumate, apoi am plecat inapo spre Arad. Coborasul doar in frana de motor, viteza I-a a facut legea... iar jos de tot se simtea miros de placute de frana arse . De data asta, de la Siria la Arad- drum fara probleme. Chiar nu ma asteptam sa nu am probleme chiar cu nici un conservar! A fost o duminica placuta, desi mi-am cam iesit din forma... Adica am ajuns acasa pe la 17,30 si ... am fost atat de rupti amandoi, de la urcusul cu mototrul la Cetate, ca ne-am culcat ... adica am DORMIT, ca de altceva nu am mai fost in stare ! Io m-am trezit pe la 19, da nevasta a dormit pana la 11 noaptea... cand am halit ceva si ... ne-am culcat la loc! E clar ca trebuie sa mai exersez cu motorul, sa ma dau mai des ca e asa beton! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 vai ce m-am speriat ca faci o tura in SIRIA (stii tu, tara aia de sub turcia) cu MZ-ul! Dar vad ca a iesit bine si la noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 Felicitari Anul trecut am fost si eu la Siria la cetate dar cu bicicleta si nu am urcat pe drum normal noi am luat-o drept in sus,ma tot uitam la cetate si aveam senzatia ca nu mai ajunge intregi acolo,ne-a prins ora 12 urcand spre cetate....si ma asteptam sa fie mai k lumea,e mai frumos la Lipova la cetate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate