Sari la conținut

Plimbarica la Siria(RO)


gabii
 Share

Postări Recomandate

Salutare!

 

In sfarsit, acum am motorul reparat si mere bine...

 

Dupa ce am reusit in urma cu vre-o trei luni sa blochez ambielajul, am schimbat cu ocazia asta si setul, segmenti noi, piston nou, rulmetin + semeringuri noi etc... abia acum m-am putut bucura si io din plin de ETZ-ul meu. Motorul e reparat de mai multa vreme, am avunt insa probleme cu aprinderea (avans reglat aiurea - mergea ciudat...) apoi doua fire din bord aveau prostul obicei sa faca scurt cand mi-era lumea mai draga...etc.. In sfarsit, dupa ce a fost "in probe" cu plimbari scurte prin oras, fara forje si bruscari, - acum am iesit cu el la iarba verde. Mi-am luat ieri nevasta si intai ne-am dus de la Arad la Cicir, la balta, unde nasul meu era de 2 zile la pescuit... Am luat acolo micul dejun, am facut nitica pauza. De la Arad la Cicir- drumul fara probleme deosebite, exceptand doar o muuista cu o scoda felicia... Adica merea cu 70, io am intrat in depasire... cand am ajuns in dreptul usii ei, vaca a dat talpa... io am dat gaz... la 90 inca mai eram in paralel cu ea, atunci mi-a sarit tandara si m-am repezit spre ea, cu piciorul drept facandu-i semne ca daca nu renunta ii dau una prin geam de se satura :birthday: ... abia in momentul ala a luat vaca piciorul de pe acceleratie... si tot drumul nu s-a mai grabit, a stat frumusel in spatele meu. Adica io nu am fortat, ma gandeam ca motorul inca mai e "prea nou ca sa-l fortez" am mers linisitit cu 80 -85 constant..

In fine, de la Cicir (de la Balastiera Cicir) am plecat pe la 13,30 spre Ghioroc, apoi spre Siria. Drumul bun, motorul a mers impecabil, se simte ca i-am bagat set nou! Poate cauciucurile un pic cam umflate, zguduie cam tare...

La Siria am trecut de drumul care urca lÂşa Cetate, ne-am oprit in piata d eunde am luat un Pepene galben... Apoi ne-am intors si am luat-o spre cetate! :ok:

Nevasta a avut serioase semne de intrebare cand a vazut cum arata drumul... panta, pietris, denivelari :blink: ... iar io cauciucuri ciuperca, cel de pe spate aproape sters... incet incet a urcat ETZ-ul meu cu a I-a si a II-a - fara sa fortez prea tare. Super urcus, super peisaj, am ajuns cu el pana sus de tot la Cetate. Acolo am savurat pepenele si ne-am odihnit vre-o ora jumate, apoi am plecat inapo spre Arad. Coborasul doar in frana de motor, viteza I-a a facut legea... iar jos de tot se simtea miros de placute de frana arse :kick: . De data asta, de la Siria la Arad- drum fara probleme. Chiar nu ma asteptam sa nu am probleme chiar cu nici un conservar! A fost o duminica placuta, desi mi-am cam iesit din forma... Adica am ajuns acasa pe la 17,30 si ... :P am fost atat de rupti amandoi, de la urcusul cu mototrul la Cetate, ca ne-am culcat ... adica am DORMIT, ca de altceva nu am mai fost in stare :kick: ! Io m-am trezit pe la 19, da nevasta a dormit pana la 11 noaptea... cand am halit ceva si ... ne-am culcat la loc!

E clar ca trebuie sa mai exersez cu motorul, sa ma dau mai des ca e asa beton!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari :birthday:

Anul trecut am fost si eu la Siria la cetate dar cu bicicleta si nu am urcat pe drum normal noi am luat-o drept in sus,ma tot uitam la cetate si aveam senzatia ca nu mai ajunge intregi acolo,ne-a prins ora 12 urcand spre cetate....si ma asteptam sa fie mai k lumea,e mai frumos la Lipova la cetate...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...