paul_tulcea Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Am dat un search dar fara succes. Vreau sa imi invelesc saua la o Honda CBR 600 F3. Probleme existente: lipseste o bucata de burete care poate fi acoperita usor si mai trebuie invelita! Caut doar persoane care o pot face in Bucuresti bine! Ma intereseaza pretul si timpul care dureaza pana la repararea ei. Daca se ofera si garantie e si mai bine! (Din alta localitate (Sibiu) am o oferta de a mi-o face cu 50 RON si are referinte bune, DAR prefer sa o fac in Bucuresti) Va rog cei ce aveti informatii sa ma ajutati. Va multumesc anticipat, PAul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 si in tg mures cam tot 50 de lei ar costa... din nefericire nu-i in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 27, 2008 Admin Share Postat Iunie 27, 2008 Am dat un search dar fara succes.Vreau sa imi invelesc saua la o Honda CBR 600 F3. Probleme existente: lipseste o bucata de burete care poate fi acoperita usor si mai trebuie invelita! Caut doar persoane care o pot face in Bucuresti bine! Ma intereseaza pretul si timpul care dureaza pana la repararea ei. Daca se ofera si garantie e si mai bine! (Din alta localitate (Sibiu) am o oferta de a mi-o face cu 50 RON si are referinte bune, DAR prefer sa o fac in Bucuresti) Va rog cei ce aveti informatii sa ma ajutati. Va multumesc anticipat, PAul. Ai dat search,dar nu ai stiut sa cauti.. /index.php?showtopic=166763 Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate