Old School Rider Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Am nevoie de o pedala pentru schimbatorul de viteze pentru Triump Sprint ST.S-a rupt in locul unde vine piciorul .ce se poate face?se poate suda?Ca nu stiu exact din ce e facuta,pare un fel de aluminiu.Sau poate face cineva rost de una noua?si cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Am nevoie de o pedala pentru schimbatorul de viteze pentru Triump Sprint ST.S-a rupt in locul unde vine piciorul .ce se poate face?se poate suda?Ca nu stiu exact din ce e facuta,pare un fel de aluminiu.Sau poate face cineva rost de una noua?si cat costa? ori cumperi una noua e aproximativ 100ron ori pui un surub daca este vorba de "maciulia" cu care actionezi schimbatorul(poti sa faci asta pana cumperi un schimbator nou) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Sau te duci cu pedala care s-a rupt la un sudor in ARGON si ti-o v-a suda cu siguranta.Este un aliaj de dur-aluminiu si nu merge sudat nici cu autogenul nici cu electric.Numai in ARGON se poate suda si nu te costa mult.Cel mult 15-20 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 Cine imi poate face rost de una noua?in tara nu prea cred ca se gasesc,fiindca e model destul de rar in Romania.cineva aduce piese din anglia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Si eu am avut aceeasi problema, dupa ce am vazut ca nu gasesc in tara si tre sa astept f mult. Initial am sudat, insa o alta varianta e sa bagi un surub cu piulita si pus cauciuc pe deasupra...al meu arata ca nou, nici nu stii ca e surub inauntru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Cine imi poate face rost de una noua?in tara nu prea cred ca se gasesc,fiindca e model destul de rar in Romania.cineva aduce piese din anglia? o sa dureze putin mai mult dar se poate rezolva da-mi te rog un e-mail cu o copie dupa talon , si daka pretul e ok pt tine o poti avea in 2-3 saptamani, oricum o sa mearga putin mai greu pt ca e un triumph si nu e prea populara nici prin alte tari vest europene sorin@mottoextreme.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate