Smeagol Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 aloha dupa cum probabil unii stie deja weekendul urmator va fi un show de zile mare noi ne-am vorbit si pana cum suntem vreo 3-5 motoare plecarea undeva aprox vineri intre 12-17 cine mai vine ? mergem lejer si ar fi super sa fim mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Eu in weekend o sa merg in vama veche si sper sa ajung si la acest eveniment!Voi unde o sa va cazati??? Poate ne intalnim la o bere! P.S. Sper ca vremea sa fie buna, pt. ca am inteles ca o sa dea cateva ploi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iulie 19, 2005 Autor Share Postat Iulie 19, 2005 cred ca in costinesti ma cazez eu am gasit acolo destul de ieftin 100.000 pe noapte nu mai am chef sa car cortu dupa mine si nici nu am reusit prea mult sa dorm in el o sa vin in vama ziua si seara plec in costinesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Poate ne intalnim la o ! Oricum....iti recunosc motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Apropo...SUPERBA motoreta! Chiar mi-a placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faneman Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Salut, vineri si eu plc la Costinesti dar nu la ora 12 (vreau sa nu pierd ziua), Propun o plecare pe la 5 dimineata (stiu ca e foarte devreme dar asta e acum va sacrificati si voi) Tot cu mers lejer (e mai economic si asa mai raman bani de o bere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 sorry man nu am cum asa devreme am cursuri si trebuie sa stau pe undeva pe la 4-5 dupamasa cred ca voi pleca hai maine seara la everest sa discutam detaliile o sa fie care pleaca si de dimineatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate