cazanionut Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 salutare.spuneti-mi va rog un pret ptr uleiul asta Agip @T racing cat costa in magazin litrul...multumesc anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Da nu poti sa te duci la magazin sa vezi cat costa?E mai usor sa intrebi pe net nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 am vazut intro revista de uleiu asta ii ceva de el?a folosit cineva? acuma am bagat Esso dupa 1000si ceva de km cu Mobil1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 salutare.spuneti-mi va rog un pret ptr uleiul asta Agip @T racing cat costa in magazin litrul...multumesc anticipat... chiar ca esti cazan ...pt asta trebuia sa faci topic ???? nu puteai sa intrebi la discutii intre noi sau service?? sau mai usor google.ro si dadeai acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cazanionut Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 uitate tu pe google sa vezi daca gasesto si dute tu la 12 noaptea la magazin sa vezi daca e deschis............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Asta mai are si tupeu... . Inteleg sa fi mai comod ca ai calculator si net, dar nici chiar asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 e vreo 45 lei litrul - la orice benzinarie agip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) uitate tu pe google sa vezi daca gasesto si dute tu la 12 noaptea la magazin sa vezi daca e deschis............. tu erai sigur ca aflai la ora aia cat costa??si pt ce sa afli daca " dute tu la 12 noaptea la magazin sa vezi daca e deschis" SI CE POLA MEA ARDEA ASA TARE SA AFLI LA ORA AIA (chiar nu`mi pasa...) e vreo 45 lei litrul - la orice benzinarie agip uite ...la beninarie ...care e non-stop Editat Iunie 29, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 totusi.nimeni nu a folosit acest ulei? am vaut ca este racing,city,TEC si speed carei mai bun si de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate