Lutzifer Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Plimbarica Tautz - Barzava , o baie reconfortanta in lacul Ghioroc ! iesire scurta de duminica ... Poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=1169 SlideShow ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 bv domne tine-o tot asa. o sa vinzi TA-ul ala cu 100.000 km in ritmul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 o sa vinzi TA-ul ala cu 100.000 km in ritmul asta Mai pune ... Aproape atata o fi anu asta daca merge treaba tot asa ! Merge Transalpu mult si bine ! Singuru lucru cu` care nu trebuie sa iti bati capu is km ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Super! Nu te lasi... tine-o tot asa! Bafta!.... si la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Super! Nu te lasi... tine-o tot asa! Bafta!.... si la mai multe! MS ! Nu te mai incanta Transalpina si Transfagarasanu din nou ?!? Ca noi iara merem, ca vreau sa duc prietena pe acolo sa vada zona ... ca ii pacat de ratat + ca nici eu nu am vazut toata Transalpina , doar 3`sfert din ea Plecam vineri pe dupa ora 17:00 ... chiar 18:00 , campam undeva dupa Sugag si de acolo ii dam bataie Sambata Transalpina si Duminica Transfagarasan , sau poate chiar sambata il trecem ! vom vedea ... ceau bau Editat Iunie 30, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Plecam vineri pe dupa ora 17:00 ... chiar 18:00 , campam undeva dupa Sugag salutare.., gasiti cazare in zona capalna,inainte de sugag,daca vreti sa stati la pensiune(anul trecut 80 ron camera ), intre sugag si lacul Tau e cam problema sa sunt exploatari masive de lemn si taietori de lemne (unii cam ciudati) va spun asta ,ca anul trecut am facut o pana de cauciuc in zona(veneam dinspre transalpina) ,era ora 8 seara ,si ne uitam ingroziti ca nu prea aveam unde pune cortul (padure deasa/drum/padure deasa) cu pana, am avut bafta cu un nene cu camionul de lemne,care avea compresor si furtun la masina,si din 5 in 5 km imi reumfa cauciucul,de am ajuns la 11 noaptea la pensiunea din Capalna. ar mao fi varianta de cazare sau campare la lacul oasa,in felul asta va apropiati de partea misto a transalpinei oricum, drum bun si aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Din namol, noroi, praf ati trecut la o baitza in lac F tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 salutare..,gasiti cazare in zona capalna,inainte de sugag,daca vreti sa stati la pensiune(anul trecut 80 ron camera ), intre sugag si lacul Tau e cam problema sa sunt exploatari masive de lemn si taietori de lemne (unii cam ciudati) Noi numa la cort campam ... pana acuma nu ne-am cazat niciunde , pensiune ,motel , hotel ... doar cort ! Si vrem sa campam unde am stat data trecuta cu cortu ... ca ii fain ! Asta prima noapte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 BRAVO BAETI,SO TINETI TOT ASA.NE-AM INTALNIT LA IESIRE DIN LOC.ORAVITA,ERAM EU CU NEVASTA PE UN TENERE ALBASTRU[CEL CU 2 OCHI] ATI FOST LA HERCULANE .ERATI PARCATI PE DREAPTA.SUNTETI TARI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 BRAVO BAETI,SO TINETI TOT ASA.NE-AM INTALNIT LA IESIRE DIN LOC.ORAVITA,ERAM EU CU NEVASTA PE UN TENERE ALBASTRU[CEL CU 2 OCHI] ATI FOST LA HERCULANE .ERATI PARCATI PE DREAPTA.SUNTETI TARI. Aha , stiu de cand zici ! Vezi ca ii bine ca se mai vede omu pe drum ... asa incet incet ne cunoastem ! Mai pe forum , mai in realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate