foxbat Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Scuze fiindca nu am fost prea explicit. Traseul cu albastru e facut de mine in Paint si vroiam doar sa subliniez drumurile din acele zone. Nu vroiam sa trasez cu o culoare si astfel sa acopar drumul de pe harta. Deci pe unde vedeti albastru nu e drum. Subliniam doar drumurile de deasupra si dedesubt. thx eu am facut transalpina anul trecut, acum incerc de samabta spre luni cu nani in voineasa:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Mey hombre, tu ai inima de om pe forestiere, nu pe asfalturi! De ce nu vinzi tu mobra aia mai repede si o inlocuiesti cu ceva mai acatarii? Ca inima in mod evident cere, iar ochiu sunt sigura ca vede. E grav, faci si tu o pauza de o tura- doua pina iti iei alta si gata, vezi cum e sa fii fericit! scumpa colega,asta incerc sa fac de vreo 2 saptamani,sa vand pe scumpa mea Ninja in vederea achizitionarii unui Supermoto,dar la cum vad ca se ingramadesc oamenii la ea...cred ca mai fac vreo 10 plimbari din astea @ Barbarossa-prietene,cu cel mai mare drag as veni mai ales ca am facut rost de bani,dar trebuie sa imi schimb uleiul si filtrul sa intind lantul( nu am nici o scula pt asa ceva) sa prind protectia de lant,vai viata mea.Oricum vad ca esti plimbaret deci avem toata vara Va urez drumuri bune,coclauri placute si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofitzer Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Cu mine 3... gygy+xt Maine la 12 sa plecammmmmmmmmmmmm............. , ca ma invoiesc de la muncaaaaa............... :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 Plecarea Vineri la 13 din zona Dristor --- eu, Dany si Jiji Plecare Vineri la 15 - 16 zona A1 --- DDU ne prinde din urma Plecare Sambata la 13 --- Foxbat (ne vedem cu el in Obarsia Lotrului) Duminica facem Transalina. Cei care mai vor sa vina pt TA sa ia legatura cu Foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Plecarea Vineri la 13 din zona Dristor --- eu, Dany si JijiPlecare Vineri la 15 - 16 zona A1 --- DDU ne prinde din urma Plecare Sambata la 13 --- Foxbat (ne vedem cu el in Obarsia Lotrului) Duminica facem Transalina. Cei care mai vor sa vina pt TA sa ia legatura cu Foxbat ha ha ha sa va prinda DDU daca aveti avans 2 - 3 ore? bre, calculati asa - daca aveti avans 100 km ( ceea ce i putin ) , si voi mergeti cu 100 km/ h si DDU cu 120 ,- are nevoie de 5 ore sa va ajunga deci..ca idee, sunati va si stabiliti unde va vedeti . si multumesc ca ma lasati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 ha ha ha sa va prinda DDU daca aveti avans 2 - 3 ore? bre, calculati asa - daca aveti avans 100 km ( ceea ce i putin ) , si voi mergeti cu 100 km/ h si DDU cu 120 ,- are nevoie de 5 ore sa va ajunga deci..ca idee, sunati va si stabiliti unde va vedeti . si multumesc ca ma lasati iar DDU ii va prinde din urma..mah! Ce te roade? Nu ti-a priit salata lu' Nea Barbarosa? si DDu stie sa mearga si cu 140h/km cand ii musai dar te asteptam sambata cu vijelia de slr.. si sa-ti iei un neopren daca vrei sa dormi in fata cortului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 iar DDU ii va prinde din urma..mah! Ce te roade? Nu ti-a priit salata lu' Nea Barbarosa?si DDu stie sa mearga si cu 140h/km cand ii musai dar te asteptam sambata cu vijelia de slr.. si sa-ti iei un neopren daca vrei sa dormi in fata cortului! speram sa mi iei tu ca eu n am vezi ca poate ma superi si ma duc sa ma culc..in alta parte si asa m ai parasit pentur ..GS:( n o sa i prinzi, stai linitit doar daca se opresc ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 si ne-a prins in Pitesti si alex in obarsie per total a fo foarte fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 un traseu nostim, as spune asteptam fotografii sa-si exprime arta si aici in topic. va pupa tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 un traseu nostim, as spune asteptam fotografii sa-si exprime arta si aici in topic. va pupa tata Salut! Cine a fost de curand pe Transalpina (2008)? Ne recomanda cineva un loc bun de luat masa la Obarsia Lotrului? Asa ca pentru aprox 30 de motociclisti infometati Multumim anticipat! (Detalii despre ce ne-am propus pentru weekend-ul 5-7 septembrie 2008 aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate