Sari la conținut

ofitzer

INACTIV
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    prmsbucuresti

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti - Sectorul 3
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    yamaha xt
  • Numar Moto
    B-11-HGI
  • Club
    inca nu fac parte

Informații profil

  • Motociclete detinute
    kawasaki zzr400;

ofitzer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! Eu am facut vineri 30.07.2010 RCA-ul la Carpatica pe 6 luni 140 roni iar ITP-ul in sectorul 3 pe langa Ilioara mai exact la http://www.itprar.ro/ (sper ca nu incalc vreo regula ca am pus websiteul) la pretul de 110 roni. Patronul e super ok. Atentie la franare... trebuie progresiv pana se opresc cilindrii aceia pe care sta roata.
  2. M-a sunat acum un prieten. A fost un accident moto in Pipera pe la ora 21 in data de 03.10.2008. Motorul e un transalp cu numarul B-03-BEK. Motociclistul e la spital. Prietenul meu a ramas cu motorul la locul accidentului si nu are decat un numar de telefon al accidentatului. Care il cunoasteti pe posesorul motorului transalp cu numarul B-03-BEK va rog sa sunati urgent la numarul 0723518548 Sorin. Imi pare rau ca pun astfel de vesti pe site... dar macar sa incercam sa ajutam cat putem.
  3. Sincer.. si ora 7 e cam tarziu... Cred ca daca la ora 6 sa se plece (dar sa se plece... nu sa mai asteptam lumea)... tocmai atunci.. o sa avem un drum linistit.. si cu opriri dese... etc Eu o sa plec cat mai de dimineata... o sa trec si pe la arc... si apoi... pe la cheia... Bafta!
  4. Sper sa ajung si eu... un XT cu 2 persoane...
  5. Cu mine 3... gygy+xt Maine la 12 sa plecammmmmmmmmmmmm............. , ca ma invoiesc de la muncaaaaa............... :D
  6. Asta e raspunsul primit pe email de la ei: " Intrunirea de la Brasov va avea loc in perioada 1-3 august, intr-un camping situat la aprox 20km de Brasov spre intorsura buzaului. " Si mie imi pare rau.. ca era cea mai frumoasa locatie dupa mine.. si in perioada buna...
  7. Salutare!!! Super motorul... Pot sa te mai intreb si eu ceva de el?!?! Cate kg are motorul? TU ce inaltime si cate kg ai? Inaltimea am vazut ca ai scris 170... Cat consuma? Crezi ca la 190/88 sunt prea inalt sau trage mai greu?!?! Merci mult. GYGY
  8. A facut o treaba f buna.. sunt super multumit.... Motorul rosu era al meu... GIGI.
  9. ofitzer

    1 Mai

    Offff.... am dat jos carenele... Si.. sigut nu le termin... Apropo... Dani... daca a luat carnetul de A pe 04.04.2007 poate sa treaca granita pe motor?!
  10. Salutare! Parerea mea... e un motor bun... Eu am ZZR.. si am mers 5000 km fara sa ma murdaresc pe maini... ZZR-ul e mai greu si daca ai mai putin de 80 kg e mai greu de manevrat la viteze mici... LUMEA vad ca nu are o parere buna despre KAWASAKI.... Repet... parerea mea.... motorul japonez e foarte fiabil... mai ales KAWASAKI.. Singura mare problema e... consumul mai mare... ca mergi cu ea mai turata.... dar... oricum... lasi orice masina in urma la semafor... Pentru incepatori e f buna... iarta greselile... Deci.. daca esti mai slabutz... cumpara ZXR.. daca esti mai inal si peste 85 kg... cumpara ZZR. Si.. nu numai motoarele din Japonia vin accidentate si reparate... TOT ce intra in Romania... a cazut cel putin o data.... Dar... iei un baiat cu tine... face o tura cu ea la viteza... si iti dai seama daca prea shifonata... Bafta!!! si repet... e doar parerea mea...
  11. Salutare! Cat ma costa lipirea,aranjarea si vopsirea unui motor KAWA ZZR400 (nu cred ca e mult de muncit....dar am zis ca daca tot o fac... sa o fac bine...)? Eu stau prin ozana... dar motorul e prin Dristor... Ai poze cu motoare facute? Adica o poza inainte si una dupa? Bafta! GYGY.
  12. Salutare! Am am indreptat anul trecut prin vara tot la Diham... e un baiat care ii place sa bibileasca....cere si bani... dar face si treaba buna... Bafta!!!
  13. Salutare! Am si eu o intrebare: daca pleci vineri... cat crezi ca te costa cazarea,intrarea, conrt, etc... pana duminica?!?! sa stim si noi cum ne facem "timpul"... Aprop.. si eu sunt incepator.. poate vin si eu.. legal...
  14. Salutare! Sambata plec din Bucuresti cu 2 amici pe la ora 7.45-8.00 de la Intrare Herastrau -Casa Presei. Cine vrea sa mai vina.. ca sa fim mai multi.. mergem usurel... Bafta!!! Si sa prindem vreme frumoasa!!!
  15. Salutare! Eu mi-am cumparat din decembrie un Kawasaki ZZR400 din 95 (in noiembrie mi-am luat carnetul A). Am 1.92/87 kg si crede-ma ca nu ma vad mic pe ea. Dar, mai bine ne intalnim la Arc si te urci pe cate un motor ca sa vezi cum e... Parerea mea, e un motor fiabil si necesita o intretinere normala... consumabile, etc... Bafta la toata lumea!
×
×
  • Creează nouă...