Treijumate Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 ca sa vedeti ca se poate si cu prietena in spate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 va dati seama ca pe acolo am luat-o!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 bun de wallpaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 de la prea multe gropi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Frumos .ce traseu ati facut pe-acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 ca sa vedeti ca se poate si cu prietena in spate.... 206309[/snapback] frumoase poze ai ! Si peisajele sunt pe masura!!! BRAVO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 si eu care credeam ca e iarba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 Deci.....SE POATE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 ..mare cafengiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 ne-a prins noaptea prin padure si ce sa vezi!! si-o trageau doi licurici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 (editat) error Editat Iulie 20, 2005 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 (editat) cu ce credeti ca se aprovizioneaza cabanierul?? are un yamaha xt din 79!! merge brici! si mai marcheaza si traseul cu urmele cauciucurilor de cross. HE HE ..daca nu erau urmele nu stiu cand gaseam cabana.! attachmentid=30454] Cam asta e.. acum nu ramane decat sa ma mai uit la poze si sa colectez benzina pentru inca o tura. Va salut pe toti Editat Iulie 20, 2005 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 20, 2005 Autor Share Postat Iulie 20, 2005 Frumos .ce traseu ati facut pe-acolo? 206327[/snapback] Am urcat la cabana Curmatura unde am dormit, a doua zi am luat-o la vale si am cotrobait toate drumurile forestiere de prin zona: cheile zarnestiului, plaiu foii, pestera, magura, bran, si alte drumuri ocolitoare inspre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Am urcat la cabana Curmatura unde am dormit, a doua zi am luat-o la vale si am cotrobait toate drumurile forestiere de prin zona: cheile zarnestiului, plaiu foii, pestera, magura, bran, si alte drumuri ocolitoare inspre casa. 206360[/snapback] Da...recunosc motoreta cabanierului .Frumos traseul spre Curmatura.Pacat insa ca e prea scurt.Misto portiunea aia in panta si inclinata spre stanga .As vrea sa aflu daca se poate trece cu motorul de la Gura Raului, spre cabana Brusturet.Voi stiti ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 25, 2005 Autor Share Postat Iulie 25, 2005 vrea sa aflu daca se poate trece cu motorul de la Gura Raului, spre cabana Brusturet.Voi stiti ceva? 208802[/snapback] ??? Putem incerca !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Pozele m-au dat pe spate! Spune-mi te rog, pe unde ai luat-o ca sa ajungi la Pestera?Nu-i asa ca e demential acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iulie 25, 2005 Autor Share Postat Iulie 25, 2005 daaa..e superb!! din zarnesti o iei pe la cabana Gura Raului spre cabana Curmatura dar cum ajungi la Fantana lui Botorog nu o iei inainte prin Prapastii ci faci stanga spre Magura, ..si cand ajungi in maguraaa....... ehee.. e! cum mergi tu prin magura, deodata se face un drum luuung pe o colina in dreapta, eu pe acolo am luat-o si dupa ce am ocolit tot felul de delusoare am ajuns in Pestera. Personal imi place mai mult in Magura, unde am facut si pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Poate fi facut traseul asta si cu mountain-bike-ul? Am ceva experienta, o sa fim 3-4 dementi si as vrea in august sa-l fac.Daca mai sunt amatori.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 pistruiatule, nu crezi ca e prea periculos traseul pt biciclisti? @cata...nu i decat de coborat posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Sa-mi spuna si mie cineva cum ajung la Babele din Busteni, pe unde s-o iau ca am inteles ca macar pana acolo merge cu bicla fara probleme! Si nu mai radeti ca de fiecare data am urcat cu telecabina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate