Sari la conținut

Valea Prahovei


Postări Recomandate

Salut,

 

Mi-a placut cum ai povestit, pozele ok....dar tu ai ceva cu toti. Adica e normal sa nu-ti placa cocalrii in Q7 cu lanturi la gat cat lantul de ancora al navei lui Basescu si maneaua cat mai tare ca sa auda si ursu cand sta de vorba cu veverita. Dar, tu te-ai luat practic de toate categoriile: oameni cu familie, care au venit in mijlocul naturii sa se imbete din aerul proaspat si rece al muntelui, care si-au intins o masuta de camping si un gratarel. E normal ca daca am 50 de ani si 3 copii sa vin cu masina acolo si sa fac un gratarel....tu ce vrei sa vina cu motoru cu nevasta lui si ...eventual cei trei copii sa-i puna in gentile laterale.

Cea de-a doua categorie sunt vitezanele....de ce? Ptr ca le place viteza, curbele...si cea de-a treia sunt atv-urile care e NORMAL sa mearga prin padure, poiana ptr ca de aceea sunt atv-uri. Ar trebui sa te iei de aia de la mare care merg ca niste cocalari pe faleza si vor sa faca pe batman.

Si nu cred ca in Ploiesti e la fel ca in Bucuresti.

 

Asta e parerea mea si sper sa nu arunci cu pietre in mine.

 

PS: super poze.

 

Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt lucruri adunate, stranse in zeci de ani, nu e nimic nascut acum la aceasta tura. In timp observi ca aceste categorii sunt de sine statatoare, au caracteristici proprii, deloc dinamice. Aceiasi oameni cu acelasi comportament. Peste tot, aceiasi in toata Romania. Exceptii? Evident... nu toti motociclistii sunt roacari si nu toti ruacarii sunt jegosi. Pe cei cu ateveurile care deranjeaza tot si toate ridicand praful si improscand cu noroi, turand la maxim prastiile alea ca sa faca figuri pe frane, cerculete pana-ti plesnesc urekile, etc, nu se poate sa nu-i sti. Nu sunt aceiasi cu cei care merg la ture de offroad din pasiune pentru natura, caci asemenea pasiune naste si RESPECT. Vitezanele? Or sa-mi sara vitezistii in cap ... dar DA, eu am o pb cu ele, nu le vad rostul. Am avut R1 nou pe care am pus 17.000km, deci stiu ce spun! E o polemica consistenta si nu vreau sa ma cert cu nimeni, plus ca e numai parerea mea! EU gasesc motociclismul despre altceva si MIE strada nu-mi seamana cu pista, cu atat mai mult cu cat confuzia se face recurent obsesiv. Nu e ca si cand ai veni cu bolidul de F1 pe Valea Prahovei, dar e ca si cum te-ai da cu un GT ca alea care s-au rotit in jurul Casei Popoului. Le stii? Au fost gandite pt performante EXTREME in conditii SPECIALE. In fine ... despre grataragii familisti numai de bine, toata stima, multi mititei si pe viitor :jump: E greu sa ai ceva cu ei din "principiu", sunt omniprezenti dar de cele mai multe ori decenti. Unii insa nu pot gusta carnatul fara maneaua slinoasa ce rasuna din usile deschise ale masinilor peste intreaga poienita. Nu e mai tare ca esapamentul meu Arrow, doar ca eu trec, ea ramane. Si-i deranjeaza pe toti ceilalti. Si au impresia ca si-au cumparat intreaga zona. Asa ca-i inteleg pe cei care mai culca un copac peste un forestier sa le mai astampere avantul, doar sa nu fie forestier "judetean" :P

Editat de MensSana
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...