dracones Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Salut tuturor , as vrea sa stiu daca sant printre voi care au schimbat senzorul de neutru , nu stiu exact ce are , doar ca atunci cand motorul este cald se stinge , iar cand motorul este rece , functioneaza normal , as vrea sa stiu daca sant modele de pe care potriveste senzorul de exempli , transalp , dominator , multumesc tuturor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 check this: http://cgi.ebay.de/neutral-switch-Honda-NT...1713.m153.l1262 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 senzorul nu are nici o problema..... adica are un pic de uzura dar se poate remedia problema in felul urmator.... am patit-o si eu si fratele meu praf (cocaine).... se da jos senzorul, o sa curga putin ulei, se prinde in universalul unui strung de hexagon si se ia aproximativ un mm de carne de sub hexagon dupa care se pune la loc si o sa mearga fara probleme, sau poti sa incerci sa-i pui o garnitura mai subtire cu un mm! cam asta e toata povestea! mult succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 senzorul nu are nici o problema..... adica are un pic de uzura dar se poate remedia problema in felul urmator.... am patit-o si eu si fratele meu praf (cocaine).... se da jos senzorul, o sa curga putin ulei, se prinde in universalul unui strung de hexagon si se ia aproximativ un mm de carne de sub hexagon dupa care se pune la loc si o sa mearga fara probleme, sau poti sa incerci sa-i pui o garnitura mai subtire cu un mm! cam asta e toata povestea! mult succes! Mersi , apreciez , pana imi vine senzorul vreau sa fac miscarea care ai zis-o , mare domn . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate