raulus Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 daca ar fi sa iau simson-ul din link-ul de mai jos http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...c=0&zoom=1#foto cine se baga cam cat ar putea sa coste sa-l faca sa sclipeasca? evident, nu cer un pret fix, dar, cu aproximatie niste valori, sa vad daca se merita sa ma bag sau mai bine iau unu gata facut ca http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...ct=view&ID=3234 (desi mi se pare exagerat rau de tot pretul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Mao sane iar dai cu mucii in fasole ai avut macar bunavointa sa vezi despre ce este vorba cu ala ieftin? Nu citi-si "AMBIELAJ STRICAT" Pai numai reparatia ambielajului te duce 150 RON nu mai zic de manopera montat demontat si ce o mai fi inauntru dupa ce desfaci. Raulus tata eu zic sa-l iei pe ala gata facut mai ales ca-ti mai da unul cu acte si cu ataj ce mai vrei. Parerea mea asta este. Iar cand te duci sa-l iei dute cu un frate care se pricepe oricum patru ochi sunt mai buni decat doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
six Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Hmm.. pai aici cred ca pot sa va raspund eu @raulus: Primu Simon, ala cu ambielajul stricat l-am cumparat eu mai demult @DCSAN20: Ai dreptate, exact cu 150 roni mi-am luat alt motor, am efectuat transplantul si se pare ca pacientul a supravietuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iulie 22, 2005 Autor Share Postat Iulie 22, 2005 six, de curiozitate, cat ai mai bagat in el dup-aia, cu nichelare + alte chestii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
six Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Hmm.. . momentan nu i-am mai facut nimic ca n-am mai avut timp, arata destul de OK si asa. Dar m-am interesat si pentru nichelat ghidon, diverse ornamente, etc .. si rotile m-ar costa cam 3 milioane.. +/- ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate