catul Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) cu ocazia anuntarii oficiale de catre cei din Dac Motors: intai, topicul despre intrunira organizata la Ciolpani: /index.php?showtopic=170395 apoi, anuntarile oficiale: http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...ost&p=48626 /index.php?...t&p=1303671 am tot respectul pt Daci in general, si mai ales pt aceasta initiativa de sustinere a motocicletelor de epoca, comuniste asa cum au zis, si se si stie, comunistele au locul lor pe podiumul motociclismului, si e pacat sa le pastram la naftalina asadar, sa speram ca ne vom strange cativa toate cele bune Editat Iulie 2, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Sper ca nu v-au speriat pozele circuitului, ptr ca nu pe partea de motocross se va tine concursul. Langa acest circuit se mai afla unul, si anume circuitul de rally pe care se antreneaza Titi Aur. Acolo va avea loc concursul comunistelor. Doar nu va asteptati sa va punem sa faceti sarituri cu motoarele. Acolo chiar si cei de la Dacia au testat niscaiva masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Sper ca nu v-au speriat pozele circuitului, ptr ca nu pe partea de motocross se va tine concursul. Langa acest circuit se mai afla unul, si anume circuitul de rally pe care se antreneaza Titi Aur. Acolo va avea loc concursul comunistelor. Doar nu va asteptati sa va punem sa faceti sarituri cu motoarele. Acolo chiar si cei de la Dacia au testat niscaiva masini. Legionare, dupa parerea mea, cui ii plac senzatiile cu atas, merge la padure, nu isi omoara mobra prin circuite d'ale lu Titi Zgarci...in principiu pentru ce?Mai bine o parada a comunistelor si premiere cu I,II si III pentru vechime,originalitate si frumusete, asta iar, e parerea mea.Nu zic ca nu o sa se bage nimeni pe circuit, cu siguranta se gasesc nebuni, mai ales dupa ceva impartasanie cu bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 Legionare, dupa parerea mea, cui ii plac senzatiile cu atas, merge la padure, nu isi omoara mobra prin circuite d'ale lu Titi Zgarci...in principiu pentru ce?Mai bine o parada a comunistelor si premiere cu I,II si III pentru vechime,originalitate si frumusete, asta iar, e parerea mea.Nu zic ca nu o sa se bage nimeni pe circuit, cu siguranta se gasesc nebuni, mai ales dupa ceva impartasanie cu bere. stai linistit ca multora de aici le place sa-si bage atasu pe teren accidentat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 asigurati-va bine bateriile, eu vin cu extinctor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Berchezule, unde esti domnule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 13, 2008 Autor Share Postat Iulie 13, 2008 am pus topicul asta cunoscand multitudinea de comunisti din zona, in speranta ca vor fi prezente mai multe babute, inclusiv mai multe motoare cu atas... per total a iesit bine, iar comunistele care au fost, s-au ridicat la nivelul asteptarilor...mai ales nebunia cu atasu pe circuitul de motorcross...bravo, atasistilor @Aleko: cine era bre celalalt atasist cu m72-u ala negru? poate pe viitor vom vedea la fest-uri mai multe comuniste la un loc...e pacat ca sunt din ce in ce mai putine la intruniri PS: anu asta, fata de ciolpani 2006 am vazut mai multe comuniste....asta ma face sa visez la un viitor mai frumos nota 10 pt bulgarii cu simsonul sr4 pozele, la topicul dedicat pozelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate