Sari la conținut

n-am habar...dar ma mananca


najnaj
 Share

Postări Recomandate

cam asa e...nu am motor...ma gandeam la o suzi 500...apoi mi-a trecut ca m-am gandit ca sunt cam multi bani dat fiind faptul ca nu am plasticu si probabil mi-as bate joc de motoras!dar apoi cineva imi zice de un cz de 250(ieftin...asa ca ar merge pentru invatatura)!

problema:am cautat pe net dar nu am vazut nimic de cz-ul de 250.....

intrebarea:care puteti..spuneti ceva despre treaba asta..cam cum e...chestii de astea(la un moment dat ma intrebam daca exista)

multumiri anticipate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

pai vezi! :birthday: oricum e cu dus si intors motorul asta! a fost foarte bun si fiabil la vremea lui dar acum nu cred ca mau gasesti unul in stare buna decat cu fffffffffffffff. mult noroc! mai bine un ij pentru incepatori! e simplu de refacut si se gasesc piese usor! jawa e intr-adevar mai fiabila si ceva (nu mult si daca nu stii sa conduci degeaba) mai puternica dar e un chin sa umbli in ea fata de ij! stiu eu! :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am avut ocazia sa cumpar odata un CZ..Sunt bune ..Dar partea electrica este moartea lor... au alternator curent continu cu perii.. se uzeaza repede.. Fara alternator nu ai incarcare, fara incarcare nu merge motorul.. deci... nu merita cumparat... Mai bine stai la soare si te bronzezi decat sa te chinui sa tii in functiune un CZ..

 

 

p.s. cer scuza celor care chiar circula cu un CZ... dar poti cumpara usor ceva mult mai performant..

 

:birthday:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

io iti recomand un etz 250. destul de fiabil din cate stiu, si mai ales ieftin.

si io am cumparat una cam deo luna, inca nu am avut probleme cu ea in afar de cea ce o fast cand lo vandut (ambreiaju dereglat...).

si io is incepator si is fff multumit cu ea singurul lucru care numi palce e ca ii lipsesc ceasurile de bord si nush de unde sa fac rost (am intrebat deja de vreo 3 - 4 ori pe forum si nimeni nu s-a chinuit sa raspunda :birthday: nici macar de la ce alt motor i sar potrivii :kick: )

 

 

:ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai sau poti sa strangi bani de GS 500, sfatul meu e sa astepti si sa-ti iei de-ala, si sa sari etapa cu comunista. Desi intre timp am reusit sa-mi iau altceva, am inceput pe jawa, si cred ca stiu ce zic.

 

Totul e diferit: suspensii, frane, acceleratie... Nu mai zic de faptul ca la o comunista, chiar in mintile ei, ai tot timpul ceva chestii minore de mesterit (ba s-a dereglat avansul, ba ambreiajul, ba nu face contact nu stiu ce, ba a intrat apa nu stiu unde, etc). Chestiile astea au farmecul lor, bineinteles, dar daca ai in plan sa-ti iei ceva mai bun, sari peste...

 

Intre timp, ia-ti permisul, ia-ti echipament si strange bani pentru GS500. In 1-2 ani, o sa poti sa o vinzi, fara sa pierzi foarte mult, si eventual sa-ti alegi altceva mai bun.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...