v-twin Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Rasfoiam o revista din Anglia si am vazut semnul de mai jos in ea. Mi s-a parut o idee foarte buna pentru Romania/Bucuresti pentru zonele in care sunt foarte multe accidente si m-am gandit sa impart informatia cu voi sperand ca puteti face ceva demersuri pe langa autoritati pentru instalarea unor semne asemanatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Mda,ideea cu acel semn este una buna. Un club sau o asociatie ar putea contacta autoritatile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 IDEI SUNT MULTE....DIN PACATE NU PREA ESTE NIMENI SA LE APLICE...ASTA DIT MULTE MOTIVE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Semnele astea ar merge foarte bine puse pe conservele implicate in accidente cu moto (sau mai bine tatuate pe fruntile soferilor vinovati ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 bungee ai dreptate, parerea mea este ca vina accidentelor este impartita 50-50 % deoarece nu-l obliga nimeni pe respectivul motociclist sa circule prin orash cu 120 km/h ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 bungee ai dreptate, parerea mea este ca vina accidentelor este impartita 50-50 % deoarece nu-l obliga nimeni pe respectivul motociclist sa circule prin orash cu 120 km/h ! 208119[/snapback] NU e chiar 50-50,din cate am citit la accidente majoritatea sunt din cauza soferilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 mai citeste o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate