Sari la conținut

Grubb

EX+
  • Număr conținut

    146
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    grubbguy2001@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Bucuresti, Dr. Taberei

Grubb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. Cel care vroia sa faca stanga trebuia sa se asigure. Cred ca este groaznic de dureros, avand in vedere ca pe la final se vede cum aluneca unul fix pe palma. Ouch!
  3. Si ma rog,care parte ti se pare trucata?
  4. Daca ar fi fost socata si ar fi avut cat de cat constiinta, sa-si dea seama ca a gresit (DUPA accident), nu ar fi venit cu un martor mincinos. Mi se pare cea mai de cacao faza asta cu martorul mincinos.Merita arsa rau IN SPECIAL pentru ca a venit cu un martor mincinos. Insanatosire grabnica. Noroc ca ai purtat echipamentul.
  5. Grubb

    Bob's Custom Bike

    Foarte frumos si foarte sclipitor (motorul evident).
  6. Grubb

    Hells Angels

    Mai vrem,mai vrem. Din curiozitate, ce motor e ala rosu cu flacari pe el (ala sport)!
  7. @alfy: Ai fost singur sau ai avut si pasager(a)? Cat de inalt esti? Asfalt uscat!
  8. Mda, si accidentul ala e in "Nemtia".Daca se intampla asa ceva la noi nu venea nimeni cu elicopterul sa te transporte la spital....
  9. Grubb

    Va Place?

    Imi place per ansamblu,dar cred ca pozitia e cam aiurea sau in fine, nu este pe gustul meu! Culoarea este ok!
  10. Pe TW125 fac scoala si mi se pare un motor destul de bun si manevrabil.Are 120 pe bord,dar nu cred ca se infige mai mult de 100... Tot off-topic:La ce pret este TW-ul?Merita mai mult decat un XT125?Daca il iau in leasing pe firma mai platesc sau nu T.V.A.?
  11. Endurache,in caz ca nu ai citit PM-ul meu,te mai intreb odata.La ce dealer e promotia?Merci!Astept un mesaj de la tine.
  12. Nu, tu nu intelegi!Aici nu esti la tine acasa sau pe mIRC sau stiu eu unde.AICI, exista niste reguli, care trebuie respectate ca dialogul sa decurga frumos.Oare de ce te-ai trezit cu o gramada de nemultumiri,ti-ai pus problema asta?In fine, nu am de gand sa ma cert cu tine sau sa zici ca te iau la misto sau stiu eu ce,pentru ca nu asta este motivul pentru care frecventez forumul asta. In alta ordine, imi pare rau ca am votat Yamaha Ybr.In afara de pret si consum redus (cei de la motomania mi-au spus ca in manual scrie 1,8%) nu are nici un atu.Viteza de croaziera 80km/h, viteza maxima 100km/h.Cand am intrebat cat consuma afara,mi-au spus ca nu stiu pe nimeni care sa fi iesit cu ea din Bucuresti . Mda, deci mai strang un pic cureaua si cred ca pana la urma o sa iau un XT. Are si 12,5 CP, stau bine pe el.Singura chestie care ma deranjeaza este ca are vitezometru digital(si cred ca nu are turometru,adica are un singur display,pe ala le arata pe amandoua?).
  13. La urma urmei,fiecare cu gustul lui.Sincer,eu nu stau bine pe un RS125, am 1,85-1,86.Pe XT stau perfect.Insa sunt doua categori total diferite. @hamude speedfight: Lumea se ia de tine pentru ca nu ai inteles ca este un forum, nu esti pe mIRC, si trebuie sa respecti anumite reguli.Printre aceste reguli este si aceea care zice sa nu folosesti prescurtari de genu "c yera" sau mai stiu eu.Ai destul timp sa scri tot cuvantul,nu?In rest numai bine.
  14. Ar mai fi DT125R(tot enduro), care are 18cai.
×
×
  • Creează nouă...