ianachim Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 (editat) 675 km drumuri de vis peisaje superbe apa rece nori/ soare/ apa/ miros de grau cosit parcari smechere prin garduri cernavoda sens giratoriu dirijat de vaci ce sa mai o zi de la 9 la 22 plina Editat Iulie 5, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 super faina tura! am fost si noi saptamana trecuta, ce e misto e ca poti so iei oricand pe drum de pamant printre lanuri de grau si sa iesi pe alte drumuri judetene. Cum se tin GSurile pe nisipul de la Corbu? Noi am avut ceva probleme cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 6, 2008 Autor Share Postat Iulie 6, 2008 am ajuns pana langa plaja nu am intrat in zona afanata ce crezi ca poate sa se intample cu o moto de 300 de kg imi parea rau ca nu am ajuns chiar pe malul marii pe fasia aia semi umeda dar asta e oricum erau 2 - 3 cu scuterele si mergeau pe langa ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Pozele ar trebui sa fie cu dedicatie pt @pandur . Glumesc Foarte faine peisajele si amuzanta faza cu vacile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 6, 2008 Autor Share Postat Iulie 6, 2008 Pozele ar trebui sa fie cu dedicatie pt @pandur . GlumescFoarte faine peisajele si amuzanta faza cu vacile hi hi hi tare nu man eu stiu cat si pe undeam ajuns mai conteaza ca cred unii............. fiecare e liber sa se dea cu parerea asa cum i.am spus si lui bucurate de peisaje si mergi cat poti bafta recomand tuturor drumurile judetene din dobrogea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 E lucru stiut ca taticul Ianachim face printre cele mai interesante ture. De data asta, de monstruletul lui s-a tinut si o gargaritza, SV 650S, calarita de subsemnatul. Drumurile au fost bune iar peisajele foarte frumoase, mai ales dupa ce am trecut de podul de la Giurgeni - Vadu Oii. Din pacate nu am facut prea multe poze, dar zona oricum merita vazuta/revazuta. Cateva repere ce imi vin in minte: lanuri nesfarsite de grau si floarea soarelui, miros de grau proaspat treierat, mancat fagure cu miere direct de pe rama, in zumzet de albine, nisip cald si balaceala in apa rece la Corbu, savurat apus de soare superb pe autostrada, privit de departe, noaptea, artificiile din Bucuresti. O tura super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate