pirvanb Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Eu am SV 650 S complet carenat. din 2005, e superfrumos si sunt mandru de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Eu am SV 650 S complet carenat. din 2005, e superfrumos si sunt mandru de el Sa-l stapanesti sanatos si la multe cauciucuri schimbate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Salutare si bine ai venit printre posesorii de SVuri. Vezi un pic mai sus, la stickyuri ca avem o sectiune dedicata pentru SV unde poti gasii multe chestii utile, daca ai timp si chef sa citesti tot threadu. Asfalt uscat si fara gropi si grija mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Faina motoreta! Sa ai grija de ea si va avea si ea grija de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Toti avem motorete frumoase si suntem mandrii de ele. Hai sa facem fiecare cate un topic, mai exact 24.522 (minus figuranti, pokemoni si labari) de topicuri. In caz ca n-ai observat... sau subforumul lăudăroÂşilor. In alta ordine de idei sa o stapanesti sanatos si fara evenimente. Editat Iulie 7, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate