sorcer Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Am un gsxf 600 din 99 .Ce cantinate (cat mai precis posibil) de ulei intra in furca , am cautat in manual da nu am gasit valoarea cantitativa . Daca stiti careva va rog sa scrieti aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Am un gsxf 600 din 99 .Ce cantinate (cat mai precis posibil) de ulei intra in furca , am cautat in manual da nu am gasit valoarea cantitativa .Daca stiti careva va rog sa scrieti aici. nu ai cumva si o furca de vanzare ??? am nevoie neaparat pentru k a mea e indoita si imi sta motoru degeaba sau dak nuai tu nu stii macar pe cineva care ma poate ajuta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Contacteaza-ma pe mess si iti trimit manual de service. Id al3xrap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) din manual: "fork oil type: SAE 10W fork oil fork oil capacity: UK models 521ml US models 522ml fork oil level: UK models 97mm US models 96mm" Editat Iulie 8, 2008 de medevac106 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 din manual: "fork oil type: SAE 10W fork oil fork oil capacity: UK models 521ml US models 522ml fork oil level: UK models 97mm US models 96mm" Merci , raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate