sorcer Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Am un gsxf 600 din 99 .Ce cantinate (cat mai precis posibil) de ulei intra in furca , am cautat in manual da nu am gasit valoarea cantitativa . Daca stiti careva va rog sa scrieti aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 sorcer a spus: Am un gsxf 600 din 99 .Ce cantinate (cat mai precis posibil) de ulei intra in furca , am cautat in manual da nu am gasit valoarea cantitativa .Daca stiti careva va rog sa scrieti aici. nu ai cumva si o furca de vanzare ??? am nevoie neaparat pentru k a mea e indoita si imi sta motoru degeaba sau dak nuai tu nu stii macar pe cineva care ma poate ajuta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Contacteaza-ma pe mess si iti trimit manual de service. Id al3xrap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) din manual: "fork oil type: SAE 10W fork oil fork oil capacity: UK models 521ml US models 522ml fork oil level: UK models 97mm US models 96mm" Editat Iulie 8, 2008 de medevac106 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 medevac106 a spus: din manual: "fork oil type: SAE 10W fork oil fork oil capacity: UK models 521ml US models 522ml fork oil level: UK models 97mm US models 96mm" Merci , raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate