Alexis491 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Am avut un accident urat tare aseara pe Siriu. Carenele, le repar, dar oglinda e sparta si f julita, geamul e f zgariat! Astept niste oferte! Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 cum ai reusit ? poate ne dai niste detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Am avut un accident urat tare aseara pe Siriu. Carenele, le repar, dar oglinda e sparta si f julita, geamul e f zgariat! Astept niste oferte! Multumesc anticipat! Alt incepator care s-a pravalit pe curbe incercand sa demonstreze ca poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Alt incepator care s-a pravalit pe curbe incercand sa demonstreze ca poate. ... tu poti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Alt incepator care s-a pravalit pe curbe incercand sa demonstreze ca poate. nasol e cand nu te mai crezi incepator si vrei sa arati ca poti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 nasol e cand nu te mai crezi incepator si vrei sa arati ca poti.... Macar atunci mai stii si tu ceva...ai vorbit din propria experienta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Macar atunci mai stii si tu ceva...ai vorbit din propria experienta? nu..inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Iulie 9, 2008 Autor Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) Eram inscris intr-o curba, si chiar cand eram aplecat pe stanga sa iau curba, de pe contrasens apare un Golf care mergea jumate pe banda mea, si jumate pe a lui... a tras de volan el dreapta, eu am incercat sa o indrept si cand eram aproape drept, am franat cu fata puternic si mi-a alunecat roata urat de tot si buf! Asta e... bine ca nu a fost mai rau! Oricum sunt in rodaj, abia refacut set-ul motor si nu am voie sa o forjez sau sa trag de ea... viteza... 70 la ora, aproximativ! Asta este... Cand ti-e scris, ti-e scris! Si cumpar si set de stickere! Editat Iulie 7, 2008 de Alexis491 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Eram inscris intr-o curba, si chiar cand eram aplecat pe stanga sa iau curba, de pe contrasens apare un Golf care mergea jumate pe banda mea, si jumate pe a lui... a tras de volan el dreapta, eu am incercat sa o indrept si cand eram aproape drept, am franat cu fata puternic si mi-a alunecat roata urat de tot si buf! Asta e... bine ca nu a fost mai rau! Oricum sunt in rodaj, abia refacut set-ul motor si nu am voie sa o forjez sau sa trag de ea... viteza... 70 la ora, aproximativ! Asta este... Cand ti-e scris, ti-e scris! Si cumpar si set de stickere! si ala cu golfu per ca nu a fugit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 Si daca nu fugea tot aia era ca am nr rosii expirate! Deci... ghinion curat si prostie din plin, din partea mea desigur! Asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 se mai intampla..sper ca tu esti inca intreg motorul se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Si daca nu fugea tot aia era ca am nr rosii expirate! Deci... ghinion curat si prostie din plin, din partea mea desigur! Asta e! Mai rau iti trebuia;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate