paul!!! Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 am fost cu un preten care si-a luat motor de o sapt si carnetu tot asa....si am fost sa ne plimbam pana la padurea verde s inapoi....a mers bine pana akolo!.. la intoarcere pe take ionescu un pieton a dat sa treaca pe o trecere....si eu am oprit...si asta din spatele meu nu a mai vazut si m-am luat in plin de m-a intins pe asfalt ...doamne ajuta k suntem ok.. sa aveti grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 Lasa mai ca se mai intampla.... Asta e ... Sa aiba grija mai mare data viitoare si bine ca sunteti bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlando Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 data viitoare lasa-l pe el sa mearga in fata....e mai sigur asa , nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul!!! Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 da o sa il las in fata daca o sa il mai lase ai lui sa se plimbe sa avem grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 well, daca citeati Tutorialul de mers in grup, poate nu se intampla nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 24, 2005 Admin Share Postat Iulie 24, 2005 1. regula celor 2 secunde! 2. invata-l mai intai cum sa mearga in spatele tau (sa nu stea chiar in spate, ci diagonal opus pe banda) 3. in locul tau putea fi o masina sau altceva, trebuie sa invete sa franeze de urgenta si sa aiba atentia distribuita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul!!! Postat Iulie 25, 2005 Autor Share Postat Iulie 25, 2005 well, daca citeati Tutorialul de mers in grup, poate nu se intampla nimic 208609[/snapback] bravo da nu eu trebuia sa citesc.... k eu ma plimb in grup de aproape 2 ani....el trebuia....eu poate trebuia sa ii xplic ceva...aiai cu mersu putin in diagonala mea...asa cum bine zice smokey aveti grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Daca nu esti atent dai usor in cel din fata,trebuia instruit prietenul tau cum se merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 bine ca nu ati patit nimic, si sper ca si pagubele sunt minore. bafta in continuare si ochii-n pasipe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 1. regula celor 2 secunde! 2. invata-l mai intai cum sa mearga in spatele tau (sa nu stea chiar in spate, ci diagonal opus pe banda) 3. in locul tau putea fi o masina sau altceva, trebuie sa invete sa franeze de urgenta si sa aiba atentia distribuita. 208755[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate