BikeDevil Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Titlul cam descrie in general, imi lipseste bobina si nu am gasit un magnetou nou, ideea mea era sa pun acumulator si de acolo sa duc curent la platina, daca aveti sugestii, alternative, sau un magnetou de simson care nu va trebuie va rog sa ma ajutati ca eu nu mai am idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 ai putea sa treci pe 12v, ori cu magnetou de minsk/voshod ori cu alternator de ij! vezi pe www.motorlife.ro, ai acolo explicatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeDevil Postat Iulie 24, 2005 Autor Share Postat Iulie 24, 2005 am vazut cam cum s-ar face dar presupune modificari prea mari, vreau sa-l las cat mai original posibil. pentru lumini pun un amplificator de la 6 la 12 v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 nu te complica cu ridicator de tensiune decat asa ceva mai bine refaci instalatia si pui becuri calumea. Vezi aici pe forum ca parca avea basty o aprindere de simson la vanzare (sectiunea piese de schimb) sau mergi in targ duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate